Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Nektek férfival vagy nővel volt többször orgazmusotok?
Figyelt kérdés
Nekem nőkkel eddig mindig volt, a férfiakról nem tudom ugyanezt elmondani sajnos.2021. márc. 10. 08:50
1/7 anonim válasza:
Bár, túl sok tapasztalatom (még) nincs nőkkel, én is ezt tudom elmondani. Lánnyal még mindig sikerült.
25N (bi)
4/7 anonim válasza:
Vegyes, de nőkkel sikerül többnyire, pasikból meg több a balfék, önző fickó aki nem törődik vele csak reszelni akar.
5/7 anonim válasza:
Fiúval is volt már, de lánnyal viszont mindig, ők jobban ráereznek.
Meg lánnyal meg se lehetne játszani, mert észrevennék
7/7 anonim válasza:
Azta mindenit! Nem gondoltam volna, hogy ennyien a nőket fogjátok írni, de végülis érthető, hiszen ők átérzik, hogy mit akartok. Ki kell próbálnom mindenképp majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!