Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt huvelyi orgazmusom, mit tegyek? Ez kezelheto?
24 eves vagyok, 19 eves korom ota elek aktiv nemi eletet.
Ez a masodik kapcsolatom, szeretem minden teren, imadom...kivul-belul, alul-felul🙂 szoval ezzel nincs problema...az velem van...
a szex nem olyan mint a kezzel valo onkielegites, hogy egyre csak jobb, es egyszer csak elelvezem... a szex barmilyen formaban csak egy erzes hogy ki-be jar, de nem olyan mint a fent emlitett formacio hogy elvezes a vege... annyira csalodott vagyok es annyira kivanom a huvelyi orgazmust, nagyon szeretnem, de nem jon ossze mi a baj velem? Mar a szexre sem gondolom emiatt mert inkabb frusztrál..mar fel se izgulok..
Van olyan no akinel
Hasonlo
Helyzet allt elo? Szexualpszichologus segitseget vennem igenybe, sokat tajekozodtam a temaban hogy betegseg egy egyeb problemak is befolyasoljak ezt... lehet kezelni? Merre induljak? Hasonlo problemaval kuzdok mit tesznek?
Csak huvelyi orgazmuat szeretnek, ezektal egy szabad eletet es boldog parkapcsolatot.. ez a legnagyobb vagyam.
Hüvelyi orgazmus nem létezik, olvass utána. Aki direkt csiklóizgatás nélkül el tud élvezni (ami a nők kisebb része, kb egynegyede), annál anatómiai okai vannak. Vagy jól helyezkedik el a csikló a hüvelyhez képest és ingerlődik a behatolásnál, vagy a hüvelybemenet környékén lévő idegek ingerlődnek, de az szintén a csiklóhoz tartozik. Ha a hüvely nem lenne érzéketlen, belepusztulnának a nők a szülési fájdalomba.
Ha ennyire zavar, próbálkozzatok olyan pózokkal, ahol minél jobban ingerli a csiklód a pénisz.
Nagyon kevesen kepesek huvelyire.
A csiklos is teljes ertekunek szamit. Izgasd te vagy a partnered szex kozben.
Csikló orgazmusod van amikor a pároddal vagy együtt?
Nekem van mind a két felé de az esetek 90% ában nincs hüvelyi orgazmusom. Sőt van h évekig nincs, de csiklóval minden elakalommal elmegyek. Én azt mondom h ha van az egyik féle akkor már az tök jó, annyival nem eget rendetobb hogy emiatt szomorú légy
Szerintem ezt egy unatkozó férfi írta ki. Viszont az a vicces, hogy tényleg vannak éretlen lányok, akik így gondolkodnak.
Én férfiként képes vagyok orgazmusig eljutni tantrikusan csak az agyam erejével. Erre a nők is képesek. Az agyban dől el az egész. Ha te arra vagy ráfixálódva, hogy el akarsz élvezni, akkor azért se fog sikerülni, ugyanis rágörcsölsz és nem adod át teljesen magadat a gyönyörnek.
Akkor meg végülis mi értelme van szeretkezni, ha nem az a célod (gyereknemzésen kívűl), hogy a pároddal megoszthasd ezt a varázslatos dolgot? Ideje lesz megérned agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!