Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van egy haverom aki hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy haverom aki hetero mint én de ki vertük egymásnak kérlelt hogy legyen több is azt mondtam hétvégén meglátom szerintetek bele fér a további pl: szopás dugás?

Figyelt kérdés
Mi fér bele?
2021. jún. 1. 20:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
98%
A heteroba nem fér bele.
2021. jún. 1. 20:52
 2/13 cseppszi ***** válasza:
92%
Felejtségek el a cimkéket és csináljátok ami jól esik és érezzétek jól magatokat egymás társaságában - másoknak meg totál semmi köze mi van köztetek.
2021. jún. 1. 20:58
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Szopás,dugás,de heterók vagytok. Itt tényleg mindenki hülye?
2021. jún. 1. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Heteroba ez nem fér bele.
2021. jún. 1. 21:36
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

öhm, nem, nem vagytok heterók 😅

remélem nem ráz meg nagyon a dolog

az, hogy mi fér bele, ti döntitek el, mit kívántok, ne az határozza meg, hogy minek fogtok számítani..

2021. jún. 1. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagytok heterok max. biszexek, de felesleges definíciókon pörögni. A ti dolgotok hogy nektek kettőtök között mi fér bele, mit akartok csinálni egymással, másnak amúgy sincs köze hozzá.
2021. jún. 1. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy kiprobáltátok milyen más farkát kiverni, erre azt mondom hogy oké, talán, de csak talán még a kíváncsiság miatt egyszer belefér a heteró kategóriába. De hogy másodjára és már megtervezve és többet is akartok... Biztos lehetsz benne hogy sem te, sem a haverod nem vagytok heterók.
2021. jún. 2. 07:13
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Milyen mázlista vagy te... Én 3 hónapja döntöttem el hogy kipróbálom sráccal de csak linkek, stb jönnek...
2021. jún. 2. 09:15
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Mivel te írtad ki a kérdést akkor gondolom benne lennél a folytatásban, és ez teljesen rendben van amíg mindketten benne vagytok. Ettől még nem lesztek melegek, max biszexek, de az is lehet hogy csak kipróbáljátok és ennyi több soha nem lesz. Én a helyedben ha élveztem volna és kíváncsi lennék bele mennék, nagyon sok srác próbálja ki más srácokkal és ha rájönnek hogy ez nem jön nekik be akkor továbblépnek és ennyi, ha pedig tetszik nektek akkor pedig jó neked rájöttél arra hogy bi vagy, több lehetőséged van ismerkedés terén.
2021. jún. 2. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:
14%
Beszállhatok harmadiknak ?
2021. jún. 3. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!