Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Házimozi rendszer és projektor...

Roudi kérdése:

Házimozi rendszer és projektor képátvitellel kapcsolatos a kérdésem. Adott egy Panasonic SC-BTT885 házimozi rendszer és egy Optoma HD 26 projektor. Mi lehet az oka, hogy egy év után a hétvégén egyik estéről másnap reggelre megszűntek egymásnak?

Figyelt kérdés

Azt hiszem minden beállítást teszteltem.

Panasonic -> Optoma nem működik (házimozin hang van)

Ugyanazon a kábelen PC -> Optoma működik

Panasonic -> TV működik

Gyári beállítások visszaállítva, hálózatból minden kihúzva egész napra.

HDMI kábel 20méter, nem tudom ez számít-e.

Eddig minden hatástalan. Van valakinek ötlete?

2019. ápr. 15. 20:10
 1/3 repulo ***** válasza:

Itt már kérdezted?

[link]

2019. ápr. 15. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 5 méteres kábelen jelentkezett felismerési hiba a PC és egy Panasonic plazma között.

Külön-külön minden működött mindennel, csak pont a két eszköz egymással nem, illetve több dugdosás után néha kapcsolódtak, olyankor utána már működött.

Végül a TV-nek egy másik bemenetébe dugtam, azóta megszűnt a probléma.

Mint kiderült, ez a másik bemenet a TV alaplapján közvetlenül a processzorba megy, míg a másik egy átkapcsoló áramkörre, ami a processzor bemeneteinek bővítését szolgálja.

Nincs baja a másik bemenetnek sem, mert amúgy működik, csak talán kevésbé érzékeny.

Pedig eleinte ez is jó volt.

Egyet nem tudtam kipróbálni, hogy az 5 méteres kábel helyett egy rövidebbet tegyek be, mert a másik helyiségben üzemelő PC is sajátosan beépített (ház nélkül), meg az 55 collos plazmát sem ajánlatos bolygatni.

2019. ápr. 15. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.

A projektoron mindkét bemenetet próbáltam, sikertelenül.

Azóta feltettem a kérdés a másik fórumon, ott is elakadtam.

Már 3 kábellel próbáltam (10m 1.5m), mindegyik működik a többi eszközzel, csak a házimozi és a projektor között nem megy át a video jel.

2019. ápr. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!