Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valóban ennyire szükségünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire szükségünk van az önkielégítésre?

Figyelt kérdés

Sok fórumot és oldalt végigolvastam, ahol az derül ki, hogy kortól, nemtől függetlenül nagyobb arányban

végeznek önkielégítést az emberek és kevesebben tartanak igényt rá, vagy egyáltalán nem is csinálják.

És itt nem azokra értem, akik nem csinálják, hogy boldog párkapcsolatban élnek és azért nem végeznek önkielégítést.

Én pl. szeretem csinálni, de ismerek olyan embert, aki nem érez vágyat iránta, és elmondása szerint soha nem is csinálta.

2021. máj. 30. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
19%

Soha nem csinálom. Ellenben ha két napig nem szexelek, szó szerint rosszul vagyok!!

24L

2021. máj. 30. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Én is csinálom magamnak ha sokáig nincs szex
2021. máj. 30. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor unaloműzés, pótcselekvés. Nekem pl depis hangulatomban is a maszturbálás egy kiút, mert olyankor eltereli a gondolatomat, plusz a magömlés mindig euforikus, pillanatnyilag jó érzés.
2021. máj. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!