Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mértétek már össze a farkatokat haverokkal? Lankadtan vagy mereven?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Milyen érzés volt látni más álló farkát?2021. máj. 5. 11:31
1/12 anonim válasza:
Mereven jaaa a hoki haverommal. De no homo xd
5/12 anonim válasza:
Egyik haverral szoktam összemérni. Először még nem is állt fel, majd egyre jobban és nagyon tuti összedörgölni. Múltkor már kicsit be is kaptam neki. Azt mondja, hogy jobb, mintha csaj csinálná. Lehet legközelebb végig is csinálom neki. Eddig csak kivertük közösen.
7/12 anonim válasza:
Többször mértük már össze lankadtan és mereven is! Imádom látni másét,fogni és verni még jobban! 26f
8/12 anonim válasza:
Igen, volt már rá alkalom. Mereven és lankadtan is összemértük. De lankadtan nem volt könnyű, mert már csak a szituációtól is felállt a farkam. :)
10/12 anonim válasza:
Összemérni úgy, hogy összetegyük, nem szoktam, mert annyira nem vagyok bi. De három haveromnnak láttam már, mondjuk gáz egy kicsit, hogy az összesből nekem van a legkisebb farkam :)) Egyiknek lankadtan nagyobb, mint nekem állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!