Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más kollégiumban is előfordul,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más kollégiumban is előfordul, hogy a srácok a lebukást kockáztatva verik a farkukat közös helyeken?

Figyelt kérdés
Nálunk elég sokszor lehet belefutni ilyenbe, hogy valakit éppen hokizáson kapsz. Láttam már a zuhanyzóban, a piszoárnál illetve a mosdóknál is hokizó srácokat

2021. máj. 7. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez minden fiú kollégiumban így van. Én egyetemi kollégiumban húztam le 4 évet. Alapból olyan korszaka, mindenkinek, mikor kanos mindenki, mint állat, jó csajok az egyetemen, sok feszkó, stb. Olyan nincs, hogy valaki ne verje ki legalább egy héten 2x. Én pl egy idő után teljes természetességgel vertem ki majdnem minden este a zuhany alatt, vagy reggel a WC-ben, pedig tudtam, hogy mások is hallják, vagy látják, de nem érdekelt (sőt, izgatott is). Nálunk a piszoár olyan volt, hogy még szinte a folyosóról is be lehetett látni, és egymás mellett voltak, elválasztófal nélkül. Volt, hogy erre izgultam fel, hogy ott verem ki, kockáztatva a lebukást, és ott is hagytam a piszoárban a jó adag spermát, baromi izgató volt. 4en voltunk egy szobában, éjszaka, mikor aludtak a többiek, gyakran vertem ki az ágyban. De volt egy elvetemült szobatársunk, aki meg sem várta, hogy aludjunk, már verte ki magának az ágyban, leszartuk igazából. Meg arra is ébredtem egyszer, hogy a szobatársam videochatel a csajával, és nagyban veri a nagy farkát a csajnak a kamerába :D Az örök emlék marad, mert durván feligultam erre, de nem akartam megzavarni őket, kellett tegyem magam, hogy alszok. Amit még ott az évek során szoktam meg, hogy boxerban, keményen álló farokkal mászkáljak. Első évben ki sem mertem így szállni az ágyból, utána már simán reggel végigmentem így a folyosón bárki előtt, nem érdekelt. Meg átöltöztem nyugodtan álló farokkal a szobatársak előtt is.
2021. máj. 7. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

1-es

Azért nem kéne úgy előadni mintha minden koleszban szigorúan álló brével lehetne folyosókon mászkálni, meg egytől egyig mindenki verné nonstop a farkát a zuhany alatt.

2021. máj. 7. 20:40
 3/13 A kérdező kommentje:

Nálunk is hasonló a szitu. Simán látni a folyosón reggel, hogy merev, félmerev farokkal mászkálnak emberek, többek között én is :D én is láttam már jó pár helyen ott hagyott spermát (nemcsak a piszoárban :D)

Valahol engem is izgat a lebukás, így van mikor én is kiverem ilyen helyeken :D

2021. máj. 7. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2es

Nem is így volt mindig, de gyakran előfordult.

2021. máj. 7. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon tipikus kolis élmények ezek, az első pár hétben a farok, a merevedés, a maszti ciki, aztán nyilván természetes dolog ennek a megléte egy férfiközösségben. Monduk azt nem élveztem, mikor néha a méretemmel cikiztek...
2021. máj. 8. 00:18
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Sose voltam kolis. De az első srác akit megdugtam kolis volt és a koliba dugtam meg.
2021. máj. 8. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Monduk azt nem élveztem, mikor néha a méretemmel cikiztek..."

Na nálunk szerencsére sosem volt ilyen, pedig volt olyan szobatársam is, akinek lankadt farokkal is hatalmas volt a csomag, nekem meg alsógatyában is alig látszik, hogy van ott valami, kicsike lankadtan. Azért az engem is zavart volna, ha emiatt valaki beszól. 1es voltam.

2021. máj. 8. 09:53
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Kolis vagyok énis egyetemen már negyedik éve. WCn gyakran előfordul, hogy kiverem, amikor a szobában nincs rá lehetőség. Azért próbálom nem hangosan csattogtatni a farkam, de lehet hallották már mások ott. Zuhanyzóban is volt már rá példa, de azért figyelni szoktam, hogy ne akkor csináljam, mikor sokan vannak. De ott énis láttam már bőven merev farkakat, de azért ez a meleg víz számlájára is írható. Szobában nem vertem még szobatársakkal közösen, csak amikor egyedül vagyok bent. Reggeli merevedést én sem takargatom szobatársam előtt, láttuk is már egymást meztelen bőven, de a folyosóra azért így nem mennék ki.
2021. máj. 8. 12:35
 9/13 Felfujhatogyerek ***** válasza:
85%
Totalisan normális ez a koleszokban. Szoktam jarni koleszokba mint felügyelő ahogy a csajok és a fiúk külön emeleten vannak elszállásolva. Oda mindig fölkértek valakit hogy tartsa őket külön.Tobbnyire teljesen hétköznapos a reggeli merevedéssel totál meztelenül való setalas a folyosón. Nem egyszer en figyelmeztettem egyeseket hogy ott maradt a gumi, volt hogy a srác farkán de néha a seggéböl logott. Nem csináltunk belőle ügyet, sem én sem a kollégám. De szó se róla láttam pár hatalmas szerszámot.
2021. máj. 9. 08:33
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

9/9 Felfujhatogyerek

Linket pls köszi

2021. máj. 10. 05:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!