Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy egy férfi jobban csinálja?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy meleg/bi férfi valóban izgatónak tartja egy másik férfi kielégítését kézzel/szájjal, nem úgy mint a nők, akik csak azért csinálják, mert tudják, hogy a férfiaknak jól esik.2021. máj. 29. 13:58
11/23 anonim válasza:
Szerintem pont ugyan olyan. :D
Még nem találkoztam olyan lánnyal aki csak muszájból tette volna.
12/23 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagy.
2021. máj. 29. 14:33
13/23 anonim válasza:
Szerintem is jobban csinálja egy pasi. Amikor én szopok akkor szerintem egy csajnál jobban tudom, hogy mit is szeret egy pasi, mit csináljak, hogy csináljam, tudom, hogy én mit szeretek stb.. nem volt még panasz arra ahogy csinálom
14/23 A kérdező kommentje:
13-as: jól hangzik :)
Te is megkapod ugyanazt?
2021. máj. 29. 14:38
16/23 anonim válasza:
Mindkét nemben van aki jól csinálja és van aki rosszul. Ez nem ettől függ.
17/23 A kérdező kommentje:
Ki pontozta le a 13-ast?
2021. máj. 29. 14:58
18/23 anonim válasza:
Én nőként is élvezem a szopást, nagyon izgató a barátom reakcióit látni és hallani (főleg mert tudom, hogy én vagyok ezek oka).
Az, hogy mennyire szopsz jól és mennyire élvezed egyáltalán nem a nemedtől függ. Ha egy férfi szop, abban legfeljebb annyi van, hogy ő is tudja, hogy milyen érzés, ha őt szopják. Egy kicsit is értelmes ember viszont tud viszonyítani, így azt, amit a barátom csinál nyalásnak, vissza tudom adni szopásnál.
19/23 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a hozzászólásodat :)
Így kellene beszélgetni, nem? Kultúráltan kérdezni és válaszolni.
2021. máj. 29. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!