Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lehet a lánnyal, szórakozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a lánnyal, szórakozik vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szituról röviden: Munkahelyemen vállaltan lányos meleg nő vagyok és az egyik munkatársam régóta tetszik (nem közeli és még mielőtt ide jöttem volna dolgozni odáig voltam érte).

Mostanában furán viselkedik

(Eleve,hogy teljesen fiúsnak néz ki, illetve elmondása szerint 1,5 éve nem talál normális férfit.)

Mindenkivel normális, de velem különösen kedves. Jóban vagyunk, személyes dolgokat is szívesen megosztunk egymással. Megdicsérte a szemeimet, sokszor indokolatlanul kimondja a nevem. Nagyon sokat vigyorog és a közelembe jön. Viszont alkalmanként fiúkat is dicsér.

Ilyenkor mi van? Inkább csak velem szórakozik és vannak, heteró nők akik viccből udvarolgatnak? Vagy biszex lehet?:((

Köszike a válaszokat<3

2021. máj. 25. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy csak szivat, de az is hogy nem heteró, ezt ennyiből nem lehet megmondani.
2021. máj. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!