Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szórakozik a lánnyal egy fiú, meg nem veszi őt komolyan, akkor semmiképp nem kérdez ilyet, igaz?
Figyelt kérdés
Nem feküdtünk még le, a legutóbbi találkánkon pettingeltünk éjszaka, aztán megállt és azt kérdezte hogy biztos akarom-e "azt", mert ő nem akar semmit siettetni.
Csak nem értem, mert egy olyan srácról van szó aki elég sok nőt kihasznált már meg volt egy pár egyéjszakása meg szexkapcsolata.
Akkor én tuti nem arra kellek neki ugye?
Aztán valamiért beijedtem a kérdéstől és végül nem is lett szex.
2014. máj. 6. 18:39
1/11 anonim válasza:
Vagy csak direkt azzal akar bevágódni nálad, hogy úgy tesz mintha nem csak az érdekelné.
2/11 A kérdező kommentje:
hát az is lehet.... erre nem gondoltam
2014. máj. 6. 18:40
3/11 anonim válasza:
De arra kellesz neki, csak valahogy meg kell fektetni az alanyokat. Ő így csinálja...
4/11 anonim válasza:
velem ugyanígy történt.... azt hittem komoly a dolog.... de csak szórakozott.
5/11 anonim válasza:
ugyan, ez a mondat nem jelent semmit, ettől még te is lehetsz szexkellék a számára. már bocs
6/11 A kérdező kommentje:
hát, köszi mindenkinek :DD ...
2014. máj. 6. 18:42
7/11 anonim válasza:
Jó fiunak mutatja magát mintha érdekelné a lelki világod ami téged elkápráztat és bumm már meg is fektetett. Sajnálom de ugyan olyan strigula vagy neki mint a többi. F23
8/11 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna.Magyarul nem változott ő semmit,csak kicsit megjátssza magát neked,hogy bedőlj neki.Te is csak egy lennél a sok közül,ha hamar beadnád a derekad,ezt elhiheted.
9/11 anonim válasza:
Nagyon durva tényleg, hogy az ilyen típusú srácok milyen kamukat tudnak kitalálni, ennél ezerszer komplexebb és durvább hazugsággal vágott most át egy "ilyen" egy barátnőmet..:D szóval szerintem ne nagyon bízz benne...
10/11 A kérdező kommentje:
remek
2014. máj. 6. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!