Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy fiú akivel nem tudom hogyan állunk nemrég beszéltünk és azt mondta hogy szeret és tetszek neki és mindent akar tőlem ami egy kapcsolathoz kell komoly kapcsolata már 3 éve nem volt.Megbeszéltük,hogy találkozunk akkor nem találkoztunk és akkor véglis Szombaton találkozunk(ma) és már 13:30 van és volt már fent,de nem sokáig és nem írt semmit és úgy beszéltük meg hogy délután és nem írt.Most akkor szórakozik velem vagy nem vagyok neki fontos?Fiúk nektek ha fontos egy lány akkor hogyan viszonyultok hozzá?Mert eddig találkoztunk háromszor kb 3 hónapja ismerjük egymást és eddig nem érzett irántam komolyabbat,de azt mondja most már alakult ez az érzés benne hogy szeret és belegondolt milyen lenne ha mi együtt lennénk.Minden nap beszélünk.Nem értem hogy most mit érez irántam vagy nem vagyok neki fontos.Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 9. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem megnyugodhatsz, nincs semmi baj. :D Lehet, hogy csak egy kicsit ment fel, mert sok dolga van, tanulnia kell. Biztosan írni fog neked. :)És szerintem fontos vagy neki. :)

Ha nekem fontos egy lány, akkor mindent megteszek, hogy jól érezze magát, néha kedvesen írok neki. De jobban szeretek a lányokkal élőben beszélgetni.

2013. nov. 9. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

megint egy gyáva női kérdező...

miért nem tudtok ti írni egy fiúnak ha látjátok h fentvan? felrobbantok vagy mi a fene?

te vagy a hibás mert te nem viszonzod azt amit ő próbál nyújtani, te csak ülsz és várod a sült galambot... ha nem jön akk meg dobja majd más a husit mi?!

2013. nov. 9. 13:39
 3/9 A kérdező kommentje:

ő 21 éves.:)

Valahogy ő is így van vele facebookon minden nap beszélünk?de élőbe mindig vigyorog sokat beszélünk és aranyos:)

2013. nov. 9. 13:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Én írtam neki és látta és nem válaszolt.

Nem tudom,de ha én írok valakinek akkor ne megint én írjak írjon ő én így azt érzem nem kíváncsi rám.

2013. nov. 9. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:

2# vagyok

bocsánat az erőszakos kifejezésemért :-)

lehet akkor csak szégyenlős, és kénytelen vagy kezdeményezni ha te is szeretnél vmit tőle igazán :-)

2013. nov. 9. 13:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj.:)Tényleg élőbe mindig mosolyog amikor beszélünk élőbe úgy érzem fontos vagyok neki,de facebookon keresztül nem.:S
2013. nov. 9. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
ezért fontos a személyes beszélgetés :-)
2013. nov. 9. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha facebook-on nem beszélgettek, de a valóságban igen, akkor nincs mi miatt aggódnod. Lehet, hogy tanulnia kell, esetleg a barátaival van, azért nem ír. Várj még egy kicsit. Ha nem ír, írj még egyszer neki. :)
2013. nov. 9. 14:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Írtam neki hogy mikor találkozunk mert úgy volt,hogy ma és nem találkoztunk nem is írt.Nem nagyon volt fent ma,de ha megbeszéltük hogy ma találkozunk az időpontot viszont nem akkor annyi lehetne benne hogy szól,hogy bocsi mégse vagy valami ha már fontos vagyok neki.

Vagy fiúk ha ti szerettek egy lányt és tetszik akkor hogyan viszonyultok hozzá?Ez normális így vagy hanyagol?Nem tudom nem akarok csalódni megint..és félek,hogy nem vesz komolyan..szórakozik velem és nem akarom hibáztatni,hogy megint nem találkoztunk mert leszoktam ezért cseszni.

2013. nov. 9. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!