Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valahogy elnyomható az érzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy elnyomható az érzés?

Figyelt kérdés

Pszichológus vagy valamilyen módszer segíthet azon, hogy egy ember el tudja nyomni teljesen a biszexuális vágyait?

10-12 éves korom óta jár az eszem ezen és nem változik az érzés csak fokozódik, hogy szívesebben lennék a saját nememmel együtt,mind szexuálisan mind kapcsolatilag.

Az idő teltével egyre kellemetlenebb érzés volt nővel lenni míg ugyan úgy vonzónak tartom őket és szeretem de mint ha halványodna.

Tudom ez a rossz felfogás de én nem tudok lemondani arról, hogy mikor megszülettem hetero voltam és így is akarok maradni.

Az is felfoghatatlan lenne nekem, hogy sose tudtam, sose akartam nagy alpha hímet játszani de a világ fele mindig ezt mutattam így mondhatni "részemmé vált" és ha egy másik férfival eljutok addig félek utána képes lennék e még ezt gondolni vagy férfinak érezni magam a történtek után, vagy ha mégse érdekelne tovább akkor képes lennék e még ezek után egy nőnél bármit is próbálni.

Otthon sose volt olyan nevelésem, hogy ha más a szexualitásom nem szeretnének sőt támogatóbb családot kívánni se lehetne de még is úgy érezném elrontottam a szemükben ha coming outolnék és a barátaim reakcióját se tudom elképzelni ha ezt elfogadnám magamban és már nem tudom hogy tudnék ez ellen tenni..

21f

2021. máj. 25. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
A szexualitás nem választás kérdése. Megpróbálhatod elnyomni de csak szenvedni fogsz.
2021. máj. 25. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
fogadd el magad és az életed,ha nem,akkor nem leszel soha boldog,férj és apaként sem...majd akkor félrelépsz egy fiuval,titokban..ami még rosszabb..hidd el..én tudom..és boldog vagyok..nagyon..
2021. máj. 25. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
NEM. A mélyen kondicionálódott szexuális preferencia semmilyen pszichoterápiával nem módosítható. Egy szakember max. abban tud segíteni, hogy ne legyen e miatt szorongásod, elfogadd önmagad.
2021. máj. 25. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nehéz ezzel először szembesülni, de nem éri meg szerintem elnyomni. Úgy leelni egy életet, hogy mi lett volna, ha...? Ha szeretnél beszélgethetunk erről 21f
2021. máj. 25. 22:19
 5/9 Vuk-91 ***** válasza:
100%
A pszichológus nem fogja elnyomni a biszexualitásod. Az én pszichológusom csak egy a millióból, akiket megkerestek ezzel. Mondjuk én nem akartam elnyomni a biszexualitásom, de így is megkönnyebbülés volt a pszichológusnak bevallani, hogy Bi vagyok, miközben a családom szidja őket a melegekkel, a transzneműekkel, és a gyerekeket nem kívánó emberekkel együttvéve.
2021. máj. 26. 09:29
 6/9 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem se lehet elnyomni. Megkeserdsz és egy foséleted lesz. Ezt se gyógyszer se semmi nem állítja be. Ezért is gáz mikor azt terjesztik meglehet gyógyulni belőle. Ez nem betegség. Plusz ha lenne ilyen bogyó akkor lenne ellen oldal is ami heteróból csinál homót.
2021. máj. 26. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Meg próbálhatod elnyomni az érzést viszont s felszínre tör mint a gumikacsa amit vízalá próbálsz nyomni. Lehet h nem 1 év múlva lehet nem 3 év múlva, de mindig ott lesz, jobb ha most elfogadod magad míg fiatal vagy. Mert lehet 50 évesen fogsz rájönni hogy ez nem változtassa meg azt hogy ki vagy, csak azt hogy nő helyet férfi lesz az akibe beleszeretsz. Ha ez megnyugtat sok katona meleg/biszexuális, voltak idők amikor tudatosan olyan embereket választottak katonának akik melegek voltak, mivel tudták ha 2 meleg katona között kialakul valami akkor nagyobb motivációjuk lesz a harc során megvédeni a másikat és legyőzni a ellenséget. Lehet hogy nehéz még most elfogad ezt a részesedet, viszont ha nem fogod akkor te leszel egyike azoknak a 40-50 éves házas férfiaknak akik azért fizetnek hogy a (17 éves)gyereke osztálytársa leszopja őt egy adott összeg ért. És nem csak a te életedted teszed ezzel tönkre hanem a feleségedét is a gyermekeidét is mivel a gyerekek érzik hogy valami nincs rendben a 2 szülő között, + ha eldöntitek hogy elváltok egymástól ez is a gyerekek rovására megy. Nekem sok meleg film segített elfogadni magamat, remélem tudtam segíteni. Ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írj.
2021. máj. 27. 11:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Huh hát nehézkessen szakítottam időt emészteni, gondolkodni ezen aztán azon is mit mondhatnék.

Megpróbálom a kibuvót eljátszani, hogy eléggé karrierista életet követek és több éve nem volt párkapcsolatom ami míg hiányzik mindig elhessegeti több tényező is, így talán képes lennék tovább folytani.

Többször is mondva lett a házasság és gyerekek de olyan személy vagyok aki akármennyire kedves a gyerekekkel inkább egy állatfarmot tartok fent önerőből és egész nap szeretgetem őket mint sem egy gyereket is akarnék, bocsánat ha ez erős volt.

Eme megkeseredett élet dolog és sose leszek teljesen boldog viszont nagyon igaznak bizonyult és megmagyarázná miért is próbálok annyi minden mást, hogy ki töltsem a hiányt. De ha ami hobbik, dolgok megtetszettek és sikeres leszek azokba, csak elég az ember figyelmét elterelni, nem? Persze, hogy nem...

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és sajnálom, hogy nem tudom azt írni köszi és megváltozok de azt igen, hogy segített gondolkodóba ejteni miket tehetnék, mit miért tettem és gondoltam úgy ahogy eddig és ez már segítség volt.

2021. jún. 1. 16:10
 9/9 -remete- ***** válasza:
100%
Elsősorban az ember társasagi lény. Ezt kb minden ürüggyel felaldozza a ráér még oltárán. Aztán mikor már ráérnél. Már nem működik semmi. Barmennyire is szeretnéd...
2021. jún. 1. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!