Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy elnyomható az érzés?
Pszichológus vagy valamilyen módszer segíthet azon, hogy egy ember el tudja nyomni teljesen a biszexuális vágyait?
10-12 éves korom óta jár az eszem ezen és nem változik az érzés csak fokozódik, hogy szívesebben lennék a saját nememmel együtt,mind szexuálisan mind kapcsolatilag.
Az idő teltével egyre kellemetlenebb érzés volt nővel lenni míg ugyan úgy vonzónak tartom őket és szeretem de mint ha halványodna.
Tudom ez a rossz felfogás de én nem tudok lemondani arról, hogy mikor megszülettem hetero voltam és így is akarok maradni.
Az is felfoghatatlan lenne nekem, hogy sose tudtam, sose akartam nagy alpha hímet játszani de a világ fele mindig ezt mutattam így mondhatni "részemmé vált" és ha egy másik férfival eljutok addig félek utána képes lennék e még ezt gondolni vagy férfinak érezni magam a történtek után, vagy ha mégse érdekelne tovább akkor képes lennék e még ezek után egy nőnél bármit is próbálni.
Otthon sose volt olyan nevelésem, hogy ha más a szexualitásom nem szeretnének sőt támogatóbb családot kívánni se lehetne de még is úgy érezném elrontottam a szemükben ha coming outolnék és a barátaim reakcióját se tudom elképzelni ha ezt elfogadnám magamban és már nem tudom hogy tudnék ez ellen tenni..
21f
Huh hát nehézkessen szakítottam időt emészteni, gondolkodni ezen aztán azon is mit mondhatnék.
Megpróbálom a kibuvót eljátszani, hogy eléggé karrierista életet követek és több éve nem volt párkapcsolatom ami míg hiányzik mindig elhessegeti több tényező is, így talán képes lennék tovább folytani.
Többször is mondva lett a házasság és gyerekek de olyan személy vagyok aki akármennyire kedves a gyerekekkel inkább egy állatfarmot tartok fent önerőből és egész nap szeretgetem őket mint sem egy gyereket is akarnék, bocsánat ha ez erős volt.
Eme megkeseredett élet dolog és sose leszek teljesen boldog viszont nagyon igaznak bizonyult és megmagyarázná miért is próbálok annyi minden mást, hogy ki töltsem a hiányt. De ha ami hobbik, dolgok megtetszettek és sikeres leszek azokba, csak elég az ember figyelmét elterelni, nem? Persze, hogy nem...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és sajnálom, hogy nem tudom azt írni köszi és megváltozok de azt igen, hogy segített gondolkodóba ejteni miket tehetnék, mit miért tettem és gondoltam úgy ahogy eddig és ez már segítség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!