Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit dugott már travi leírná milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Egyre többet fantáziálok róla, hogy elmegyek egy fizetőshöz. Bp-en vannak elég dögösek ahogy láttam, de azért félek is mert még sose dugott meg senki és elsőre biztos nagyon fájdalmas lenne, stb. Esetleg akinek van erről élménye az leírná a tapasztalatait?2021. máj. 25. 01:31
1/20 anonim válasza:
Engem már dugott/ szopatott. Nagyon jó érzés. Addig is sokszor megdugtak már felcsatissal. Meg van saját dildóm is, magam is szoktam dugni. Szóval bevagyok járatva.
De az igazi jobb. Ahogy lüktet benned
2/20 anonim válasza:
Első vagyok. Sztem próbald ki előszőr műfasszal. Rendelj neten. Aztán gyakorolj. És utánna az igazit.
3/20 anonim válasza:
Engem lányként dugott már travi. Felkavaróan izgató volt.
4/20 anonim válasza:
Én travi vagyok, és el szoktam menni egy fizetős travihoz. Nagyon hasonlít rám és olyankor arról szoktam fantáziálni, hogy magammal dugok.
5/20 anonim válasza:
3as: ha izgatnak a travik, írj nyugodtan:)
6/20 anonim válasza:
Dugtam már travit cserébe leszoptam.Sajna csak fizetőst találtam,de megéri.
7/20 anonim válasza:
Nekem az a bajom a fizetősökkel, hogy a hirdetésben a beállított képek messze nem tükrözik a valóságot, az életben nagyon lehangoló látványt nyújtottak, legalábbis azok, akiknél én voltam. Ha tud valaki olyat, aki élőben is jól néz ki, ne tartsa magában! De nem ragaszkodom hozzá, hogy fizetős legyen!
8/20 Vuk-91 válasza:
Én még nem, de remélem lesz szerencsém hozzá, lehetőleg mint dom.
9/20 anonim válasza:
Engem megdugott! El is mentem közben..
10/20 anonim válasza:
Utolsó (9-es), fiú vagy? Fizetős volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!