Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akit dugott már travi leírná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit dugott már travi leírná milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
Egyre többet fantáziálok róla, hogy elmegyek egy fizetőshöz. Bp-en vannak elég dögösek ahogy láttam, de azért félek is mert még sose dugott meg senki és elsőre biztos nagyon fájdalmas lenne, stb. Esetleg akinek van erről élménye az leírná a tapasztalatait?

2021. máj. 25. 01:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen Fiú vagyok! Igen fizetős!
2021. aug. 1. 07:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kösz a választ, esetleg nem küldenél róla priviben egy linket? (Gondolom, talán rosszlányos.)
2021. aug. 1. 07:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer dugott meg travi. Alapvetően sz*patni és sz*pni járok hozzájuk.

Aztán egyszer az egyik partner a fejemhez térdelt, jól megcumiztatott, aztán missziben. Magáévá tett :)

Hatalmasat spricceltem.

2021. aug. 20. 05:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
És miért jobb egy travi, mint egy "mezei" férfi, vagy egy nő felcsatolhatóssal? Izgalmasabb a vegyes nemi jellege miatt?
2021. aug. 20. 05:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy jobb-e. Engem ez izgatott, ez volt a fantáziámban, amit aztán ki is próbáltam, és ha bi élményre vágyom travikkal szoktam kiélni. A férfias férfiakra soha nem izgultam fel, a nőkkel pedig teljesen kielégítenek a hagyományos szerepek. Ha találkoztam volna olyan nővel, akit izgatott volna a szerepcsere, akkor belementem volna, de magamtól nem vágyom rá.

2021. aug. 20. 05:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Helló és feláll rendesen a farkuk? Mert olyat olvastam, hogy sok travinak nehezen áll fel a hormonkezelések miatt.
2021. aug. 21. 06:04
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, azok nem a travik.

Van egy kis fogalom zavarod.

Egy transznemű nőnél lehetnek ezzel gondok ha szed hormont, de neki meg amúgy is alapjaraton mivel nővé válás közepette van, nem használja.

Aki hasznalná ott megint bejonnek más tényezők is.

2021. aug. 21. 09:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy kell elképzelni egy ilyen szituációt? Odamegy mögém és beteszi a fax.át? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de teljesen új lenne ez a helyzet nekem. Pasik amúgy nem vonzanak csak travik, de abból is csak a nőiesebb külsejűek.
2021. aug. 21. 13:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Akik voltak már rosszlányos transzinál, megírnák, hogy melyikük volt jó, és melyiküket kell kerülni messziről?
2021. aug. 21. 16:14
 20/20 anonymousreview60 ***** válasza:
22%

Fogalomzavar van sokak fejében.

A travik (régiesen transzvesztiták, újonnan crossdresserek) döntő része heteroszexuális. Tehát nem dug pasit.

A kellően nőies transzok hormonkezeltek, de ők meg nők. Ergo nem dugnak pasit, még ha nem is műtöttek.

A kérdező a homoszexuális cross-dresserekre gondol alighanem.

2021. aug. 21. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!