Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit dugott már travi leírná milyen érzés volt?
Engem egyszer dugott meg travi. Alapvetően sz*patni és sz*pni járok hozzájuk.
Aztán egyszer az egyik partner a fejemhez térdelt, jól megcumiztatott, aztán missziben. Magáévá tett :)
Hatalmasat spricceltem.
Nem tudom, hogy jobb-e. Engem ez izgatott, ez volt a fantáziámban, amit aztán ki is próbáltam, és ha bi élményre vágyom travikkal szoktam kiélni. A férfias férfiakra soha nem izgultam fel, a nőkkel pedig teljesen kielégítenek a hagyományos szerepek. Ha találkoztam volna olyan nővel, akit izgatott volna a szerepcsere, akkor belementem volna, de magamtól nem vágyom rá.
Kérdező, azok nem a travik.
Van egy kis fogalom zavarod.
Egy transznemű nőnél lehetnek ezzel gondok ha szed hormont, de neki meg amúgy is alapjaraton mivel nővé válás közepette van, nem használja.
Aki hasznalná ott megint bejonnek más tényezők is.
Fogalomzavar van sokak fejében.
A travik (régiesen transzvesztiták, újonnan crossdresserek) döntő része heteroszexuális. Tehát nem dug pasit.
A kellően nőies transzok hormonkezeltek, de ők meg nők. Ergo nem dugnak pasit, még ha nem is műtöttek.
A kérdező a homoszexuális cross-dresserekre gondol alighanem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!