Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen időpontban lenne jó,ha kicsit összebújnék a barátnőmmel?(sexuális téren)
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 14:50
12/18 anonim válasza:
Én pl. bármikor hajlandó vagyok összebújni a barátnőddel (sexuális téren)
14/18 anonim válasza:
A sexuális téren akarsz összebújni vele? Hát inkább este,szerintem akkor nincsenek kint sokan ,de persze 11-re otthon legyél! Szóval teged izgat a kinti "public" akció...
Amugy hol van ez a sexuális tér? Én is szívesen megnézném:)
15/18 Senior Séf válasza:
Volt idő, amikor a feleségemmel rendszeresen ebédidőben ugrottunk haza egy gyors menetre.
16/18 anonim válasza:
Az esti mese alatt a legjobb a térre lemenni! Hol van ez a tér? A kugli nem dobta ki.
17/18 Pretorius25 válasza:
Hajnalban, aztán reggel is egy kicsit. Utána délelőtt,délután, aztán este is kicsit, végül éjjel.
18/18 anonim válasza:
Mond csak, azok a lények az űrhajóban nem végeztek rajtad valamilyen, mmm sexuális kísérletet? Nem emlékszel ilyesmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!