Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagyok? Segítség!
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A fiúk felé tuti vonzódok de sose volt még barátom és nehezemre esik elkötelezödni, illetve éretlen vagyok még érzelmileg egy kapcsolatra. Igazából teljesen megvagyok szingliként. Igazából az egész párkapcsolatos dolog hidegen hagy összejönni valakivel. Idöközönként nem értettem hogy én miért nem pasizok úgy mint a többi csaj és elkezdtem azon gondolkodni, hogy talán leszbikus vagyok. Ebben az idöszakban szinte már tényleg azt is hittem. Akkor látszólag bebeszéltem hogy leszbikus vagyok és a lányok vonzanak. De valójában nem tetszett ÚGY egy lány se. Amikor ennek az idoszaknak vége lett akkor teljesen mindent ment normálisan, rengeteg srác tetszett, a lányok nyilván nem érdekeltek egyáltalán. Aztán telt az idö ugyanugy ment minden, kavartam is egy sráccal akivel nagyon élveztem. Aztán megint meg voltam egyedül, szintén nem éreztem semmit és tök jól megvoltam. Utána megint elkezdtem azon gondolkozni hogy ez 18 éves kamszként mennyire normális hogy ennyire nem igénylem. Aszexuális biztos nem vagyok, mert érdekel a szex, de az se annyira mint a legtöbb embert. És megint arra jutottam hogy ki tudja megint leszbikus vagyok valójában csak elnyomom (ezert nincs pasim) vagy biszexuális. És most megint ott tartok hogy elkezdtem ezen rágódni. És agyalok h most tetszenek a lányok meg szexuálisan vonzódok hozzájuk. Megint akkor amikor ezt kitaláltam. Mostmár tényleg azt érzem hogy lehet tényleg biszexuális vagyok de nem tudom biztosan. Kérlek segítsetek, elsösorban biszexuálisok véleményét várom.2021. máj. 15. 19:44
1/6 anonim válasza:
Röviden tömören, igen az vagy. :)
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos.
Elég zavarosan írsz :) Azt pl. nem írtad, hogy szexuálisan felizgat egy nő egyáltalán?
3/6 anonim válasza:
Nem tudom miért agyalsz ezen, ha még nem éreztél vonzódást lányok iránt. Ennyi erővel azon is agyalhatnál, hogy lehet mélyen belül a kecskékre vágysz, csak elnyomod. Ennyi értelme van.
És nem csak az a két véglet létezik, hogy full aszexuális, vagy full szexuális, nem kell egyiket sem magadra erőltetned. Te kevésbé kívánod a szexet, de ez rendben van. Nem jelenti azt, hogy bármit is elnyomsz magadban.
4/6 anonim válasza:
Miután lánnyal soha nem történt semmi, azért én ezt így nem merném kijelenteni az egészen biztos. Hasonló volt egyszer velem is, de soha nem tudnám elképzelni, hogy lefeküdjek egy lánnyal. De, ahogy írtad, a férfiak ellenben felizgatnak. Szerintem csak nem állsz még készen egy kapcsolatra, én nem hinném, hogy ennek ahhoz lenne köze, hogy milyen a szexuális irányultságod.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez az érzés mindig akkor fog el amikor felvetem, hogy most akkor biszex vagyok-e. Nem akkor amikor elöször elkezdek vonzódni a nök iránt és utána kérdöjelezem meg hogy talán az vagyok-e. Sajnos nem tudom mit csináljak annyira zavaros ez az egész és nem értem. :/
2021. máj. 16. 12:57
6/6 anonim válasza:
Ez azért van, mert csak azért jut eszedbe, mert abból indulsz ki, hogy nem érdekelnek a fiúk. Viszont ezzel ellentétben a LÁNYOK SEM érdekelnek, tehát max aszexuális lehetnél, de biszex vagy meleg egészen biztosan nem vagy. Szerintem csak bemagyarázod magadnak. Még egyszer hangsúlyozom: akkor lehetnél biszex vagy esetleg meleg, ha kifejezetten VONZÓDNÁL a saját nemedhez, de nálad ilyesmi nincs. Nem értem, hogy akkor mégis min zavarodsz össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!