Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért csak a biszex lányokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a biszex lányokhoz vonzódom? Biszex lányok segítsége kéne.

Figyelt kérdés

18/f vagyok bi. Igazán vonzódni csak a biszex lányokhoz vonzódom. Miért van ez?

Esetleg irhatna 1-2biszex lány hát ha tud segíteni.

2016. máj. 30. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Megértik a kettősséget, ami benned van, ha esetleg szeretsz filmezni, olvasni akkor ők is hasonlóan áttudják élni meleg főszereplők történetét, tehát az érdeklődési kör is tágabb ( ami nem csak filmek, és könyvekre vonatkozik, csak ez ilyen kisebb pld xD )

Meg talán izgat is szexuálisan valahol, hogy a barátnőd is volt, lehet még simán lánnyal, esetleg nem feltétlenül a monogám a fantázia világod. :D

2016. máj. 30. 23:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Fiu vagy vagy lány ? Hány éves vagy?:)
2016. máj. 31. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is valami olyasmire gondolok, mint az első. Magamból kiindulva, én szimpatikusnak tartom a biszex fiúkat, mert ők megértik, milyen mindkét nemhez vonzódni, hogy ez nem döntésképtelenség. Meg ez tényleg több közös érdeklődési kört jelenthet. De összességében szerintem mindeki ezt fogja tudni mondani neked. Csak te tudsz rájönni, hogy miért a biszex lányok a legvonzóbbak számodra.:)
2016. máj. 31. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te magad tudhatod:) De magamból kiindulva lehet azért, mert fiúsabbak esetleg.. Például nekem a lányosabb srácok jönnek be és lányosabb lányok. 17/L
2016. jún. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!