Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek rá, hogy vonzódik-e a lányokhoz?
jaja közelebbi ismerettség.beszélgetés fiúkról,csajokról, sexről,eszbikről,rollatok.
ivás,smárolás--tagadás,vagy beismerés.rákérdezés(persze csak beismerés vagy élvezés* esetén) amire 2 válasz lehetséges:igen,nem.
*tetszik neki,hogy veled smárol
majd írdmeg milett.
Jobban meg kell,hogy ismerd.Másképp nem fog menni,szerintem.De akár egy ivás-buli kombó is jól jöhet.Pl ilyenkor ugye gátlástalanabbak az emberek.Megöleled,adsz neki az arcára egy puszit.Ha elhúzódik akkor nyilván nem érdekli a dolog.Ha nem csinál semmit esetleg viszonozza akkor jó úton jársz.Tovább lehet menni pl akár lesmárolni.Ha már ez meg van onnan szerintem már alakulnia kéne a dolognak.
Legjobb barátnőmről kb. 9 hónap ismeretség után derült ki,hogy van benne hajlam,addig csak sejtettem,mert nekem egy barátnőm sem volt ennyire közvetlen,meg nem fogdostak,aztán ő is sejtette rólam szerintem,mert én meg hagytam neki :D De kb 5.hónaptól vhogy túl sokat került szóba a leszbiség,masztizás és miegyébb.Nálunk odáig mentek a dolgok,hogy tavaly volt egy kalandunk.Megismételném csak nem tudom,hogy hogyan adjam tudtára,hiszen azóta 1 év eltelt.
Szóval ezt senki nem fogja be ismerni.Több hónap,lehet vkinél több év is kell mire kiderüljön. Viszont ha vkivel össze ismerkedsz akkor te is adhatsz jeleket sokszor megöleled,puszit adsz neki "véletlen" megsimítod a combját.Megfogod a seggét.Reakciókból sok minden kiderül :))) Nálam barátnőm néha olyanokat csinált,hogy simán letaperolta a seggem meg alám nyúlt,szóval én tudtam,hogy ez a csaj nem heteró,egy barátnőm sem csinált ilyeneket.Ő meg szerintem abból jött rá,hogy mindent engedtem neki szó nélkül.
Bocsi ha hosszúra sikeredett,csak példát akartam írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!