Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kettő rejtőzködő/titkolozó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettő rejtőzködő/titkolozó meleg/ bi hogyan ismerkedik?

Figyelt kérdés

Azok akik titkoljak a vilag elol hogy a sajat nemukhoz is vonzodnak. Azok hogyan ismerkednek? Hogyan lehet kozolni vagy a masik tudtara adni hogy ugyan azt erezzuk csak nem merjuk vallalni. Hogyan adjam a tudtara mikor mind a ketten rettegunk mindenkitol aki elitelhet minket. Lehet én is bejovok neki, de nem tud kidrrulni mivel nem vallaljuk es amikor talalkozunk akkor masok is vannak velunk, kettesben szintem nem lehetunk mivel felreérthető ez megint csak nem fer bele a titkolozó eletmodba.

Valaki segitsen. 22/F

#meleg #szerelem #Titkolózó melegek
2021. máj. 12. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, én is pont így vagyok. Ismerkedni akarok, kipróbálni fiúval, de nem merem nyíltan vállalni se.
2021. máj. 12. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vettem ki a kérdésből, hogy már van egy fiú, aki tetszik és ez viszonzott is. Szerintem nyugodtan szervezhettek ketten is programot, egyrészt senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csináltok, másrészt ha 2 fiú együtt van nem jelenti feltétlenül azt a külvilág számára, hogy ők dugnak.

Tudom, hogy nehéz, de lazulj kicsit, és élvezd az életet :)

2021. máj. 12. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

ÚRISTEN!

Ez egy akkora katyvasz, hogy huuuuu.

Szerintem fogalmazd újra a kérdésedet.

Csak azért is mert egyszerre, egy, utánna pedig több személyként írsz.

És összevisszaságot még bele is tolod.

2021. máj. 12. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!