Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rejtőzködő bik, mielőtt találkoztok valakivel akit internetről ismertek meg, mit osztotok meg egymással? (bővebben lent)
Én inkább a hosszabb beszélgetést szeretem, és azt többször, és az alatt kibukik az is ha valaki kamus, vagy ha hezitál, nem gondolja komolyan...
Az insta, facebook az elég "intim" dolog, ott az összes haverod, családod stb... Nem szoktam érteni, ha valaki két mondat után megadja egy idegennek.
Ilyesmit akkor adok / kérek amikor már találkoztam az illetővel és amúgy jóban leszünk, meg ugye az első tali után nem lép le :)
Bár én meleg vagyok, de az utolsóval egyetértek.
Oké, hogy le kell ellenőrizni, hogy valaki kamus-e, de egy van idegennek odaadod az instád vagy az fb elérhetőséged? Sokkal nagyobb az esély hogy lebukik az illető, másrészt én csak akkor jelölök vissza valakit ha már személyesen is ismerem.
Kicsit beszélgetünk, majd telszámcsere, viberen folytatjuk ott lehet képet is cserélni, beszélni.
Viszont:
Mit jelent a kamus szó?
Mert attól, hogy valaki valós képét küldi el, és valós adatait, azért jártam én is (meg gondolom sokan mások is) úgy hogy el sem jött a talira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!