Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit próbálnátok ki sráccal? 20/F
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 14:20
21/36 anonim válasza:
Leszopni egy pasit úgy, hogy közbe tangában pucsítok, és közben markolássza a fenekem. 🤤
22/36 anonim válasza:
Én a passív szerepet próbálnám 22f
24/36 anonim válasza:
Normális kereteken belül minden finomságot oda vissza alapon.
Kölcsönös szopás, nyalás, ujjazás 69 és dugás. :)
33 Bp
25/36 anonim válasza:
Szopni, szopatni, megdugatni magam, lábfétis minden formája.
32F
26/36 anonim válasza:
Leszopni és eljátszadozni a farkával. Én mindenképp kipróbálnám, de mehet oda-vissza is.
34/F
27/36 Felfujhatogyerek válasza:
Szeretném én is kipróbálni egy fiatal sráccal hogy milyen a sex. 35F Persze ha Looner lenne az lenne az igazi.
28/36 anonim válasza:
Hatarozott ferfival probalnam ki.
Falhoz nyomna,ram maszna,letapizna,lesmarolna fogdosna,ahogy en is ot. Utana leszopnank egymast,ha tetszik a farka talan le is nyelnem. Szerelmeskednenk kicsit.
Kezdesnek ennyit. Kesobb akar szex is:)
29/36 anonim válasza:
Amit lehet, amihez kedvünk és vágyunk van. Partner függő. :)
30/36 anonim válasza:
Kikötözne és végigtapogatá a testem, üvöltve élveznék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!