Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, belemennétek ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Egy biszex pasival. A szabály az, hogy mindkettőtök lefeküdhet azonos neművel, ha csak a szex miatt csinálja. De egyébként egymással szemben hűségesek lennétek, ellenkező neművel tilos lenne lefeküdni.2021. ápr. 26. 21:44
2/7 anonim válasza:
Nem igazán...laza kapcsolatban ha esetleg bevonnánk harmadiknak valakit akkor még talán oké.
3/7 anonim válasza:
Nem, ne lépjen félre akár biszex akár nem.
4/7 anonim válasza:
Nem, az, hogy biszex nem ad felmentést a megcsalásra. Éveket voltam együtt bi férfival, én bi nő vagyok. De a megcsalás egyik nemmel se fért bele, és nem is vágytunk rá.
5/7 anonim válasza:
Férfikén azon az állásponton vagyok, h akkor működhet egy nyitott kapcsolatban a pár, ha nem külön utakon kalandoznak, hanem hármasoznak, és így együtt élvezik ki az életet :)
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszene egy ilyen kapcsolat csak 2 bajom van: még soha nem jött össze nőkkel semmi és most van egy hetero barátom
7/7 anonim válasza:
nekem mint, klasszikus kapcsolatban gondolkodónak. NEM.
De ez ffi. ként érdekes, hogy miért fogadjuk el jobban a csajok együttlétét. Sőt élvezném is. De én nem tudnám magam elképzelni hapsival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!