Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti belemennétek egy leszbi kapcsolatba, ha a barátnőm biszex lenne, hogy egy férfivel is szexelnétek? ff
Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 23:08
2/14 anonim válasza:
Leszbi férfival szexelni? Ember te milyen drogot nyomsz?
3/14 anonim válasza:
Abszolút, 1000%ig teljességgel kizárt.
Szerezzetek inkább egy háziállatot vagy egy hobbit ahelyett, hogy random emberekkel dobjátok fel az ellaposodott nemi életeteket.
4/14 anonim válasza:
Igen a járj be a nyelvtanórákra ahelyett hogy ilyeneken agyalsz.
5/14 anonim válasza:
Én igen. Mert a te barátnődnek az én barátnőmhöz semmi köze nem lenne az égvilágon. Úgyhogy igen, ha a te barátnőd biszex lenne, én annyiban összejönnek egy másik lánnyal, akár ismerem a barátnődet akár nem. ;)
6/14 anonim válasza:
Akkor tisztázzuk!
Leszbikus kapcsolat=kizárólag két nő (nincs férfi a kapcsolatban)
Tehát, egy leszbikus nem fog veled (fiú) szexelni!
7/14 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Különben is leszbikus kapcsolatban csak 2 nő van. Nem értem hogy jön ide egy férfi.
8/14 anonim válasza:
Szerintem még egy hetero nő se jönne össze olyan férfival aki egy kérdést nem tud rendesen kiírni.
9/14 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, mert a neten az ellenkezőjét tapasztalta egyik ismerősöm, ráírt egy leszbire és miután elkérte a barátnője fotóját, belement volna ebbe.
2019. máj. 22. 12:31
10/14 anonim válasza:
Ja hogy a neten, az egyik ismerősöd, írt egy leszbinek aki erre egyből lefeküdt volna vele. Ja bocsi így teljesen más.
Ember te hogy lehetsz ennyire hülye? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!