Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Ti belemennétek egy leszbi kapcsolatba, ha a barátnőm biszex lenne, hogy egy férfivel is szexelnétek? ff
Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 23:08
11/14 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ilyen idióták léteznek. Vannak olyan nők akiknek nem kell a farkatok mi olyan elképzelhetetlen ebben hogy nem lehet felfogni. Ennyire értetlenek ne legyetek már, aki lefeküdne pasival az nem leszbikus.
12/14 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy erre miért pont leszbikus nőt kerestek? Egy biszex nő nem logikusabb,aki mindkettőtökkel szívesen együtt lenne?
13/14 anonim válasza:
Már elnézést! Nyilvánvalóan több esélye lenne egy biszex lánynál, mint egy leszbikusnál, de a sztereotípiákkal ellentétben attól hogy valaki biszexuális még nem feltétlen akar egyszerre magának mindkét nemből partnert. Sőt egyáltalán nem jellemző, max ugyanolyan arányban mint ahány leszbikus lánynak van egyszerre két barátnője, vagy ahány hetero lánynak egyszerre két pasija. Attól hogy valaki biszex még nem lesz nagyobb eséllyel kapható hármas kapcsolatra.
14/14 anonim válasza:
14# bocsánat,ezt nem ÚGY értettem,hanem..tudod,hogy értettem,na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!