Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lenne az első reakciód, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az első reakciód, ha meglátnál egy meleg párt csókolózni az utcán?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 25. 13:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
75%

Engem nem érdekel. Ha így jól érzik magukat, felőlem antilopok is lehetnek.

N

2021. ápr. 26. 12:36
 22/42 anonim ***** válasza:
77%
Én megcsodálnám
2021. máj. 8. 00:46
 23/42 anonim ***** válasza:
94%

Ha 2 cuki melegsrác akkor olvadoznék tőlük. :D

Ha leszbikusok, akkor nem különösebben érdekelne, mennék tovább.

2021. máj. 21. 21:28
 24/42 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk nem élvezkednék rajtuk és szexuálizálnám őket, mint itt sokan, ("ha két lány, akkor juj, hát az nagyon jó, ha két pasi, akkor meg rájuk hánynék" stb) hanem mennék tovább, csinálnám a dolgom. A saját szexuális fantáziáidat kiélni két azonos nemű párkapcsolatán szinte ugyanolyan egészségtelen, mint elítélni őket.
2021. jún. 14. 10:29
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Két azonos nemű "párkapcsolata" már eleve egészségtelen, akkor miről beszélünk?
2021. jún. 14. 11:08
 26/42 anonim ***** válasza:
97%

Szíved joga ezt így gondolni, ha neked sajnos eddig sikerült eljutni, de megvan számodra is a tökéletes megoldás: ha nem szeretnél azonos neművel párkapcsolatot létesíteni, akkor nem létesítesz párkapcsolatot azonos neművel. Ha szerinted egészségtelen, akkor nyugodtan maradj ki belőle. Nem kötelező. Senki nem fog pisztolyt tartani a homlokodhoz, mert csúnya, gonosz heteró vagy, ne aggódj.

Annyi kellene, hogy hagyjuk élni egymást. Mérhetetlenül szomorú szerintem, hogy a 21. században ott tartunk, hogy emberek azzal foglalkoznak, hogy ki kihez megy haza esténként, kinek a kezét fogja, stb. Nem azt mondom, hogy mindenki öltözzön ki full szivárványba és legyen lgbt-aktivista hirtelen, hiszen nem kötelező szeretni a melegeket. De könyörgöm, ne rúgjunk beléjük, ne bántsuk őket, ne tépázzuk már meg még jobban azokat a kevés jogokat, amiket siekrült valahogy kiharcolniuk.

Most tényleg én vagyok idealista, hogy úgy képzelem, hogy az emberiség talán elég érett már ahhoz, hogy rábízzuk mindenkire, kinek a kezét szeretné fogni, kivel akar együtt élni, lefeküdni, stb? Senkinek az ég világon nem fog ártani, ha két férfi kézenfogva megy az utcán.

2021. jún. 14. 11:33
 27/42 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ártanak, mert undorító látvány. A gyerekeknek is ártanak, mert ha ilyet látnak, nem tanulják meg, milyen a normális szexualitás (főleg ha a szüleik is buta liberálisok, és nem magyarázzák el nekik).

Otthon a négy fal között felőlem azt csinálnak, amit akarnak, de ne tukmálják ránk, normális emberekre!

2021. jún. 14. 11:36
 28/42 anonim ***** válasza:
97%
Igen, az például nagyon fontos, hogy védjük a gyerekeinket. Igaz, hogy az lgbt fiatalok körében az egyik legmagasabb az öngyilkossági kísérletek aránya világszerte, de nem is baj, sőt, még jó is, hiszen legalább ha sikerül nekik, annyi "beteggel" és "nem normálissal" kevesebb járkál majd az utcán:))
2021. jún. 14. 11:56
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
Igen, többek között pont ezért fontos, mert ha nem lesz b_zi a gyerek, kisebb eséllyel lesz öngyilkos.
2021. jún. 14. 12:38
 30/42 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos b*zi nem csak úgy "lesz" a gyerek egyszer csak, mert mondjuk meglátott két csókolózó bácsit, hanem annak sajnos születni kell. Ahogy te is természetedből adódóan az ellenkező nemhez vonzódsz, egyszerűen így születtél, nem pedig ráneveltek, megtanítottak erre. Ha véletlenül meg igen, akkor sajnos lehet, itt az idő bevallani magadnak valamit ;)
2021. jún. 14. 12:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!