Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az első reakciód, ha meglátnál egy meleg párt csókolózni az utcán?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 13:29
11/42 anonim válasza:
Teljesen hidegen hagyna.
Csak rájuk tartozik.
12/42 anonim válasza:
Látom itt is csak egyféle jó válasz létezik...
14/42 anonim válasza:
Ugyanaz lenne, mint amikor heteró párt látok: Ezt miért a nyílt utcán kell?
15/42 anonim válasza:
Semmit, nincs bajom a melegekkel. Ha két lány lenne még tetszene is, de őket sem bámulnám meg illetlenül.
16/42 anonim válasza:
"Nos, biztosan hosszasabban nézném, mint illene. De csak azért, mert errefelé ritkán lát az ember ilyet. Aztán mosolyogva (de jó, hogy boldogok) tovább mennék."
ugyanezt gondolom én is.
17/42 anonim válasza:
Hát én attól is rosszul vagyok, ha egy heteró pár nyomja le a nyelvét egymás torkán az utcán. Egy finom csók az oké, de a klasszik nyelves csókolózásra én senkitől nem vagyok kíváncsi, én se kezdek el bemászni a pasim szájába az utcán.
18/42 anonim válasza:
"Nos, biztosan hosszasabban nézném, mint illene. De csak azért, mert errefelé ritkán lát az ember ilyet. Aztán mosolyogva (de jó, hogy boldogok) tovább mennék."
Ugyanez
20/42 Kingroyal válasza:
Ha lányok, azok cukik, ha férfiak, hat szolnek h huzzanak innen a smarjukkal mert egy utca akar epp hanyni toluk.. Fuj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!