Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a párotok biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok biszexuális lenne ti engednétek neki, hogy a saját nemével is szexeljen?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írtatok kérlek
2021. ápr. 25. 13:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
70%
biztos, hogy nem, egy kapcsolat nem erről szól, eleve nem kell olyannal összejönni, aki 2 kapura játszik, 20/F
2021. ápr. 25. 13:16
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a férfiak 99%ánál ez okés lenne a nőknél nem tudom. Én engedném neki.sőt néha még én erőltetném a hármast. 26f
2021. ápr. 25. 13:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
biztos, hogy nem
2021. ápr. 25. 13:22
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nekem ugyanolyan, mintha lánnyal csinálná. 18/l
2021. ápr. 25. 13:30
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha ilyen biszex parom lenne es azt mondana sajnalom de nekem neha lanyos kalandok is kellenek akkor abba ugy mennek bele hogy akkor 3-asra keresunk egy lanyt ezzel komprumiszumot kotve. Amugy ha csak szexre kene neki a lany akkor engednem neki hogy csak vele viszont tartanek attol hogy ez erzelmi szintre is fordul es levaltana a lanyra ezert nem engednem neki hogy nelkulem kalandozzon mas lannyal
2021. ápr. 25. 13:38
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
A feleségem biszex, és kifejezetten buzdítom, hogy más nőkkel is legyen. Ő is szeretné, ha én kipróbálnám pasival, de nekem nem megy, full hetero vagyok.
2021. ápr. 25. 13:43
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Több kérdést láttam már az oldalon, amiben biszex srácok értetlenkednek, hogy miért van kevesebb vagy akár semmi esélyük a (hetero) lányoknál. Pont ezért, mert a lány nem fogja tudni kielégíteni. Semmi értelmét nem látnám egy ilyen kapcsolatnak. Pár évente egy hármas beleférne, de az meg neki nyilván nem lenne elég.

20/L

2021. ápr. 25. 13:48
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem engedném, mert a végén megcsalna a másik lánnyal, ha meg neki is lehet, akkor nekem is egy másik lánnyal, és az már úgy fura párkapcsolat.. Ha nagyon másképp nem tarthatnám meg, belemennék de nem tudom elképzelni hogy ha tényleg a "párom" akkor ez hosszú távon működne. Sokan bele sem gondolnak hogy a "pár" az nem barát/ barátnő, hanem komoly dolog.
2021. ápr. 25. 14:04
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
barmennyi lányt kinyalhatna.sosem lennék feltekeny egy lányra
2021. ápr. 25. 14:18
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
#9 na és ha elhagy a csajér'?
2021. ápr. 25. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!