Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha csak bizonyos méret felett ismerkednék pasival?
Van bennem egy jó nagy adag bi hajlam amit legalább egyszer az életem során ki is akarok élni..
Viszont van egy olyan “problémám”, hogy kizárólag csak a nagy méretű péniszek izgatnak fel.. Ilyen minimum 20cm-re gondolok.. Tudom, hogy ez bunkón hangzik de az átlagos méretek szó szerint semmilyen izgalmat nem váltanak ki belőlem!
A kérdésem az lenne a bi és meleg pasikhoz, hogy mennyire tartjátok ezt gáznak? Illetve mik az esélyem így az ismerkedésben??
26 F Bi
Azért akkor az már jó, jelent valamit, ha 22cm dildóval tudod magadnak csinálni, azért nyilván nem ugyan az mintha keményen megdugnak, de így már érthetőbb a vágy.
Akkor, ha csak erre izgulsz, akkor ilyet kell kipróbálni, aztán meglátod.
A straponnal keményen megraktak (mert akkor bírni fogod az igazit is)?
Ugyan aktív vagyok,de a pasim megőrül az élvezettől mikor keményen megdolgozom a popójàt az 1 híján hússzal!
Többször volt,hogy elsült közbe úgy,hogy a farkát nem dolgozta senki
!
Előbb utóbb biztos találsz magadnak amit keresel,csak ne a méretre hivatkozz ha vki nem üti meg a lécet
Hogyne, én is csak olyanok után fordulok meg, akinek legalább 100-as a csípője/popsija, 60-as a combja és 40-es vádlija, mivel piszkafákra és madárijesztőkre sajnos nem tudok felizgulni. Elfogadom, hogy így megy ez a фaszfétiseseknél is, csak azt nem, amikor ki akaják sajátítani az egész orientácót, és alapfeltételévé akarják tenni a saját fétisüket a meleg/bi társadalomba tartozók összessége számára.
Mert olyan tendenciákat élünk, hogy lassan a többinek kell bocsánatot kérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!