Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol találhatnék megbízható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék megbízható partnert arra, hogy kipróbáljak bizonyos dolgokat?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben hetero életet élek, de néha foglalkoztat a gondolat, hogy milyen lehet egy igényes férfit orálisan kielégíteni. Arra szerintetek van esély, hogy a személyazonosságom felfedése nélkül teljes diszkréció mellett ki tudjam ezt a vágyamat próbálni egy türelmes és igényes partnerrel? Néhány társkereső oldalon általában igénytelenek vagy melegek vannak és ettől többet akarnak, ami nekem nem fér bele. Ezen az oldalon voltak akik írtak privátot, de kb 2 levél után eltűntek. Szerintetek hol érdemes még megpróbálni, hogy tényleg teljes diszkréció legyen és igényes partner? 26/F

2020. júl. 18. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Társkereső rovatban. Úgyis erre használják.
2020. júl. 18. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy a meleg pasik nagy része is általában nem akar többet, csodálkozok, hogy ez a tapasztalatod.
2020. júl. 18. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Lehet,hogy orálnál többet akartak és sejtették, hogy más nem lesz, ezért tűntek el.

Bár arra sincs garancia, hogy te nem tűnnél el, ha találkozni kellene. A heterók, biszexek többsége ghostingol, mert képzelegni könnyű....

2020. júl. 18. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Életem során kb 20 pasi lszpott, vagy 3-nak a nevet sem tudom 🤷‍♂️
2020. júl. 18. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem ajánlom hogy itt válaszolj akárkinek is privátba, mert félrevezetnek, képet kicsalnak találkozni nem fognak stb.
2020. júl. 18. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi neked az igényes?
2020. júl. 19. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Én is hasonlót keresek, szintén teljes diszkréció mellett, bár biszex vagyok.
2020. júl. 19. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!