Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt még valaki hasonló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még valaki hasonló?

Figyelt kérdés
Biszex lány vagyok, es habár a férfiakat részesítem előnyben, mégis szex témában a farok nem az erősségem, inkább választom a női nemi szervet mint a férfit. Az a kérdésem hogy más is van így ezzel?

2021. ápr. 14. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Mármint, léteznek-e még rajtad kívül olyan biszexek, akik szexualitásukban a nőkhöz jobban vonzódnak? Nem, szerintem kizárólag te vagy ilyen. A kiválasztott.
2021. ápr. 14. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Persze és mind mindjárt rád is ír egy privit, nem kell megvárnod amíg itt hozzászólnak hogy neked kelljen fárasztanod magad priviírással 😂
2021. ápr. 14. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Hát...Én meg fiúként vagyok ilyen.

Férfival soha nem tudnék kapcsolatban lenni,sőt még egy csókot sem tudnék elképzelni másik sráccal,viszont a legtöbb puncinál szebbnek tartom még az átlagos farkakat is. Pedig ha a test többi részéről van szó,akkor a "női verziót" sokkal szebbnek tartom.

A leggyakoribb az hogy valakinek egy az egyben vagy a fiuk,vagy a lányok tetszenek jobban,szóval ez így kicsit fura,de hát van ilyen🤷‍♂️

(Bocsi ha kissé zavaros lett,kb 5 perce ébredtem fel😅)

2021. ápr. 14. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
A páromnak csak játèk és kaland a nyalakodás. Nèha felhozza hozzánk a batátnőjét.
2021. ápr. 14. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sem találom szépnek a farkakat, sőt egyáltalán nem izgat, inkább taszít, ez alól kivétel ha olyan pasihoz tartozik aki nagyon megfogott és vonz, és szeretem.

A nőket sokkal vonzóbbnak találom, viszont érzelmileg egy fokkal jobban vonzódok a férfiakhoz. Szóval igen.

2021. ápr. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!