A Kronenbourg 1664 blan hoz hasonló búzasört ismer valakí ?
Tud valaki egy ehhez a sörhöz hasonló ízű sört?
Nagyon tetszett az íze , nem volt keserű , se savanyú , pont jó volt, csak nem tudom hogy mely söröknek hasonló az íze.
Ha lehet nagy boltokban is beszerezhetőket írjatok , de az sem baj ha mondjuk belgákat írtok , a fő hogy az íze legyen amennyire csak lehet hasonló.
Szerintem kóstold meg ezt:
Mondjuk nem ittam még mert különösebben nem kedvelem ezeket az aromázott, cukrozott söröket.De kb. majdnem azokból az összetevőkből áll mint a Kronenbourg.Ha az ízlett akkor valószínűleg ez is fog.
Köszönöm a tippet.
Majd megkóstolom.
Ha az ízlett, akkor olyanokkal érdemes próbálkozni, amik ezt a korianderes édes belga vonalat követik.
A Soproni új búza söre hasonló irányban próbálkozik, a jó ár-érték arányban megér egy próbát. A Staropramen-nek is van szűretlen búzája, de annak jellegtelenebb az íze, nem annyira édes, korianderes. Persze ott van aduásznak a Hoegaarden is, de az drága.
Hübris sörök nagyon finomak és a teszkóban lehet őket kapni. Búzasörüket is ajánlom.
Hoegaarden is hasonló.
Edelweiss is finom, a szűrt verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!