Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megiszok egy Aranyál Aszok...

Ha megiszok egy Aranyál Aszok sört, és elkezdek, nem szédülni, csak valami hasonló érzést érezni, akkor ez azt jelenti, hogy nagyon nem bírom az alkoholt? :D Nem rúgtam még be életemben, és többet nem is kívánokegy doboznál, de ez akkor ezt jelenti?

Figyelt kérdés

De általában pizzahoz vagy rántott húshoz szoktam inni.

Vagy esetleg fűnyírás után :D

2020. ápr. 21. 17:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az Arany Ászokért :D nem tudom miért javította ki nekem a nevét :D
2020. ápr. 21. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak azt jelenti, hogy a szervezeted próbálja kilökni magából az oda nem illő folyékony proliságot, amit egy szemét minőségü sörrel vittél be.
2020. ápr. 21. 23:05
 3/11 A kérdező kommentje:

Ez jó volt #2es :D

Ment a zöld :P

Nekem Puzsér feelingje volt, de tetszett :D

Szerintem pizzához jó, de a Csíkit jobban szeretem ^^

Te mit iszol ?

2020. ápr. 21. 23:17
 4/11 A kérdező kommentje:

A Csíki, Heineken, Dreher amiket szoktam inni, amikor a sör íze miatt iszom, szóval egymagában, nem kíséretképp... vagy Pécsit :D

Pizzához szerintem elég jó az Arany Ászok :)

2020. ápr. 21. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy nagy sörös, akkor gondolom nem ismered, de nekem a kedvencem a tripel karmeliet, belga sör. Igaz nagyon a 0.33as 900-1000 forint körül van, de ha úgyis ritkán iszol, néha belefér. De van olcsóbban is finom sör, a Paulaner valamelyik söre is ízlett. A magyar sörök 99%a olcsóság céljából csupa kukorica, ami szerintem max a disznók elé a moslékba jó, vagy nyáron a balatonparton de nem sörbe.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, egy sörtől is lehet ezt érezni amit leírtál, főleg ha nem sűrűn fogyasztod. Normális

2020. ápr. 22. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drága a magyar sörökhöz képest*
2020. ápr. 22. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

# 5

Pedig a sörgyárak nemrégiben kezdték elhagyogatni a kukoricát jó pár sörből.Vagy csináltak újabb kukorica nélkülieket.

Dreher: Gold,Red Ale,Pale Ale,Bak,Kozel.

Pécsi:Szalon,Apa, Prémium Lager,Pils.

Soproni:Ipa,Apa,1895...stb.Mind nélkülözik a kukoricát.

2020. ápr. 22. 15:55
 8/11 A kérdező kommentje:

#5ös, köszi a választ.

Majd akkor utána nézek annak a sörnek, bizonyára ízleni fog ! :)

#6os köszi az infókat.

Amúgy ha ismertek még ilyen jó minőségüt, amit itthon lehet kapni, akkor írjátok meg, mert mint írtam "alkalmi sörivó" vagyok! :) :D

2020. ápr. 22. 23:00
 9/11 anonim válasza:
100%

Van egy csomó iható, kukorica nélküli sör, ami a legtöbb üzletben kapható Magyarországon is: Dreher, Zipfer, Beck's, Staropramen, Budweiser, Gösser, Carlsberg. Ezek már elfogadható minőségek, és még megfizethető áron, 250-300 ft körül.

Az Ászokot, Kőbányait felejts el, moslék kategória, de a Steffl, Kaiser, Löwenbrau is gyenge a kukoricával.

2020. ápr. 23. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Magyarok közül a Soproni APA a kedvencem. Ja a moslékokat kerüld. Ha a kicsit keserűbbeket szereted a Pennyben a Rychtar nyerő. 175, nem értem, hogy olyan olcsó. Pedig moslékok vannak annyiért.

Akkor még a staropramen unfiltered, búzasör. Hmm meg igazából vannak még jó ivósörök, kozel, heineken..

NE igyad: Borsodi, Arany Ászok, Kőbányai, Löwen, Stefi....

Ha teheted, nem mondom megiszom ha az van, egyetemista vagyok, minden szar lecsuszik ha az van.

2020. máj. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!