Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok, ha esélyt adnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha esélyt adnátok egy hűséges passzív biszex srácnak, akkor azt szeretnétek, hogy alfahím legyen veletek az ágyban vagy ha már ilyen a pasi, akkor élje meg veletek a "nőiesebb jellegű" szexuális vágyait?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 7. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Aki biszex az nem hűséges. A heterok se mind, de a biszexnél fix a megcsalás.
2021. ápr. 7. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Volt "hűséges" biszex pasim. Köszi de nem. Vàratlanul hazamentem és a barátját szopta.

Egyik sem képes huzamosabb ideig meglenni farok nélkül. De ha sóvàrog a farok utàn az is kiábràndító. Hányingerem van tőlük.

2021. ápr. 7. 09:12
 3/8 anonim válasza:
27%
Nem kell ferde pasi.
2021. ápr. 7. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Én bi vagyok, de egyáltalán nem sovargok a farok utan.

A huseg az huseg mindegy hogy egy vagy ket iranyba vonzodik az ember.

Nem ezen mulik...

2021. ápr. 7. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

En baratom biszex, 2x volt passziv mielott osszejottunk. Huseges es ferfias lett az agyban, de nagyon ritkan noiesebb vagyai is vannak de nem viszi tulzasba.

6 eve vagyunk egyutt.

2021. ápr. 7. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
mikor fogjátok fel, hogy a csajoknak igazi férfi kell?
2021. ápr. 7. 11:01
 7/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, az a helyzet, hogy volt 1 db rossz tapasztalatod, de minden ilyen kérdésnél írsz, láthatóan annyira meggyűlölted 1 pasi miatt a biszex srácokat, hogy Dunába lövetnéd az összeset.
2021. ápr. 7. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

A hűség nagyon nem a szexuális orientációtól függ. Akinek nem sikerült gerincet növesztenie, hidd el heteroként is ugyanolyan hűtlen féreg lenne. Én is biszex vagyok, soha egyetlen páromat sem csaltam meg, ha valakivel valami nem működik már akkor elköszönök, nem aljaskodok senki háta mögött.

A kérdésre válaszolva pedig: a páromtól az ágyban azt várom el hogy őszintén kifejezze magát, ne nyomja el a vágyait. Nekem is vannak dominánsabb pillanataim, igazából nem zárkózom el akár a felcsatolhatóstól sem, amíg megvan az egyensúly és én is megkapom amire vágyok.

2021. ápr. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!