Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gáz elképzelés ha mondjuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz elképzelés ha mondjuk enyhén részegre innám magam és úgy próbálnám ki a passzív anált egy férfivel a gátlásaim és a félelmeim miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a gondolat, hogy dugjak egy aktív férfival, de ugyanakkor félek is az aktustól.

És úgy gondoltam, hogy enyhén részegen nem félnék annyira a dologtól és úgy hagynám magamat megdugni valakinek.

Ez jó megoldás a gátlások oldására?

Lehetséges akár az is, hogy annyira elveszteném minden gátlásom, hogy mondjuk egy ilyen házibuliba több férfival is gruppenben dugnék annyira feloldana az alkohol vagy ez nem lehetséges?

2021. ápr. 4. 01:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10-es hány éves vagy ? :)
2021. ápr. 5. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Ötven, de ebben is rugalmas vagyok, annyit tagadok le, amennyit kell :)
2021. ápr. 6. 00:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
8-tól 12-ig !!! Ez az, amiért érdemes ide benézni :-) Jó, hogy van humorérzékük az embereknek. :-)
2021. ápr. 6. 00:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az élet minden nehézsége és öröme egyaránt csak humorérzékkel viselhető jól, és örülök, ha meglátják mások is.

Én is nagyon utálom, hogy itt általában csak lehurrogást, kioktatást vagy a másik nézetének, véleményének, vagy közvetlenül a másiknak a lehülyézését lehet olvasni.

Mosolyogj velünk, 13-as, és szebb lesz a napod - vagy adott esetben az éjjeled :)

2021. ápr. 6. 01:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, köszi, erröl írtam ! Már szebb álmaim lesznek :-)
2021. ápr. 6. 03:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó megoldás, de tényleg csak annyi igyál, amennyitől nem fogod megbánni a tetteidet.
2021. ápr. 15. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

mert mondjuk tovább itatnak vagy annyira oldodnak gátlások,hogy bármibe belemész.

Gumi nèlkül gruppen full ismeretlenekkel...olyan bajaid lehetnek amiket kisem tudsz mondani.

2021. ápr. 28. 18:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem az elsőnél szintén hasonló "fenntartásaim" voltak, végül 2 Jägert ittunk meg a dolog előtt dumálgatás közben, nálam jól sült el, mert alul-hátul is kilazított annyira hogy könnyű volt beraknia. De mindenki más ebből a szempontból, szóval magadnak kell eldöntened / kikísérletezned. Azért gruppenbe vadidegenekkel és gumi nélkül tényleg ne. Nem éri meg az egy alkalom, hogy utána valami csúnyaságot összeszedj.
2021. máj. 18. 13:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Max ha te viszed a piát.
2021. máj. 18. 18:12
 20/22 A kérdező kommentje:

#19-es, miért akkor csak ha én viszem a piát?

Mi lehetne benne ami káros lenne nekem?

2021. máj. 23. 23:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!