Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk, nektek hogy fogadta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk, nektek hogy fogadta a barátnőtök, hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés

Az enyém örült neki.

20/ fiú

2021. ápr. 1. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja. Ő is bi, de tőlem ugyanezt nem fogadná el.
2021. ápr. 1. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Én kidobtam a barátom, de nem amiatt mert megtudtam hogy bi, hanem amiatt ahogy megtudtam hogy bi. Megcsalt.

#1 de ha ő is az, miért nem fogadna el?

És ez téged nem zavar?

2021. ápr. 1. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól, mert már az elején megmondtam. Eleve nyitott lányokkal ismerkedem, akiknél ez nem fennakadás. Máshogy nincs túl sok értelme, minek jöjjek össze olyannal aki nem fogad el úgy ahogy vagyok?
2021. ápr. 1. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Ok. Köszi
2021. ápr. 1. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
2. Én nem az 1. válaszoló vagyok, de a legtöbb nő nem tud férfiként nézni egy biszex férfira. Ez ösztönből jön nekik, semmi köze ahhoz hogy "de ha ő is az, miért ne fogadna el?". Olyan férfira nem tudnak férfiként nézni, akinek volt már másik férfi farka a szájában vagy a seggében. Akkor sem, ha a csaj maga biszex, vagy egyébként nincs baja a melegekkel általában.
2021. ápr. 2. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 nem a #2 válaszolo vagyok, viszont ezzel csak megerősítetted bennem azt hogy amikor barátnőm azt mondta nincs baja a melegekkel és biszexekkel sem de én ne legyek egyik se akkor jól döntöttem hogy nem vallottam be neki
2021. máj. 3. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!