Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk hány százaléka titkolja hogy bi?
De, pont arról van szó. Nem érted, de nem baj. Nem a biszexszel van bajom alapból, még ha nem is egyezek velük. De szinte csak olyannal találkoztam, vagyis nem találkoztam eddig, akik gerinctelenek voltak. Szeretne pasival is, de annyira nem, hogy tegyen érte. Ott van a nő neki, mégiscsak jó az.
2021. márc. 24. 18:31
Hát nem mondom, hogy nincs ilyen. De azért nem lehet túl gyakori.
2021. márc. 24. 18:37
#12, ezt a fajtát? inkább a melegekre lehetne ezt mondani, attól, hogy sokan átvertek még nem kéne hisztizni, ha már annyira azt hangoztatják,hogy fogadjuk el a melegeket, akkor mutassatok már fel olyas valamit, ami miatt el kéne fogadnunk titeket, és ne folyton siránkozzatok, mert elvagytok nyomva
2021. márc. 24. 18:49
Na, megjött a kőkemény hetero megmondó ember is. Persze tök véletlen nézegeti ezeket a kérdéseket, ja. Közben meg a legnagyobb titkos Ilonka, aki vágyik rá, de csak ha elég pia van és jó méretű haverja. Másnap meg őrjöngve szid mindenkit, aki ilyeneket csinál! 😁
2021. márc. 24. 18:53
ne akard már megmondani, hogy milyen ember vagyok, mint a többi normális ember én a nőket szeretem, ahhoz meg jogom van, hogy azt sok embert, akit ti leszóltok megvédjem, mert nevetséges, hogy senki sem mondhat már véleményt, egyből szidni kell ha esetleg valaki bizonytalan az identitásában vagy nem vállalja fel, mindenki maga dönti el, hogy hogyan szabályozza az életét, #16 voltam
2021. márc. 24. 18:57
Ja, az a normális, aki a nőket szereti. De ha én mondok véleményt, a hasonlóakról, az már nekem tilos. Nem mennél el már a búsba, te..... 😁
2021. márc. 24. 19:08
foglalkozásom miatt van némi tapasztalatom .Elég sok férfi titkolja.
2021. márc. 24. 20:31
Na jó kis veszekedés van itt..
Egyszer olvastam, hogy a szexualitás egy spektrumon mozog és csak nagyon kevesen vannak az egyik vagy másik végén (hetero,meleg). És én ezzel teljesen egyet értek, nem egy “hetero”ismerősöm van aki próbált már dolgokat azonos neművel, meg meleg fiu aki néha összefekszik egy lánnyal stb. Viszont szerintem az én generációm mivel elfogadóbb sokkal többen merik megélni ezeket. Hány olyan kérdést lehet itt olvasni h 40+ os férfiak szeretnék kipróbálni azonos neművel a dolgot. Viszont szerintem az én korosztályomból aki szeretné annak megvan a lehetősége mostmár. Szerintem az ember alapból egy kiváncsi természet.
A vitához pedig annyi, hogy biszexként mindig ott van a fejedbe h a lányok is bejönnek lehet barátnőm ami sokkal egyszerűbb mindenki elfogadja stb. és ezért nincsenek rákényszerülve arra hogy coming outoljanak. Lehet hogy neked tök egyszerű volt előjönnöd a csaladod barátaid előtt. De bisexként tudod hányan mondják azt h jaj ez csak egy hóbort, majd elmúlik és találsz egy lányt.. a melegek meg sokszor azt mondjak h jaj majd rájössz h b*zi vagy te is. Na mindegy is. 20/f bi pride
2021. márc. 24. 21:57
Statisztikák szerint is, aki szavazott annak a 75%-a nem vallja be! De miért is nem?
2021. márc. 25. 10:23
21: Mert feltehetően a lányok is érdeklik komolyabban. És egy fapina aki ezután férfiatlannak nevezi őt csak az önbecsülését rombolja. Mert egy férfinak nem könnyű ha úgy tekintenek rá, hogy nem igazi férfi.
2021. márc. 25. 12:25
Kapcsolódó kérdések: