Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy közös zuhanyzóban valaki nagyon nézett? Az illető, hogy nézett ki, hogy reagáltad le a szitut?
Igen, a zuhanyzóban egy bajszos 40 körüli faszi eléggé bámulta a péniszemet, amikor észrevettem akkor a szemébe néztem és összehúztam a szemöldökömet, amire kellemetlenül elnézett és utána nem bámult tovább.
25f
az usziban még tinikoromban nézett a szembe levő lány , akkor még nem is foglalkoztam vele de ma már lehet felhívásnak venném egy ˇkeringőre.
talán még bele is mennék.
Elofordult mar párszor, de nem zavar, sőt örülök, ha valakinek bejön a testem vagy a farkam. Még akkor is ha ezekből nem lesz semmi. :)
Egyszer egy negyvenes fickó az edzőterem zuhanyzójában is beszélgetett velem, amit még az öltözőben kezdtünk el.
Éreztem hogy kezd merevedésem lenni, ezért inkább gyorsan a fal felé fordultam. Na az azért ciki volt. :)
egyszer egy fiu nagyon nezett a szembe levö tusoloba strandon.
egy idö utan hatat forditottam nekimert picit zavarba voltam es felallt a farkam.
Had nézzen engem bárki, egyáltalán nem zavar.
Én sose fordulok el, vagy takarom el magam közös tusolókban. Szerintem az, hogy egymás előtt meztelenek az emberek, az zermészetes.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!