Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak én érzem ezt néha? 20/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt néha? 20/F

Figyelt kérdés

Néha, ritkán vannak olyan időszakaim amikor ha fel vagyok izgulva, azt érzem hogy most nagyon szivesen lennék nő, és élném ki nőként a szexualitásomat.

Viszont ilyenkor nem úgy vágyom rá hogy örökké az legyek, mert az életben azért szeretek férfi lenni, inkább úgy érzem hogy pl 1-2 napra lennék az.

Ilyenkor ha ránézek egy jobb csajra, nem az az első gondolatom hogy de megdugnám, hanem az hogy de lennék ő egy ideig.

Úgy érzem sokkal alárendeltebb is tudnék lenni szex közben nőként, illetve maga az érzés vonz, és vágyom rá hogy érezzem hogy nőies vagyok, meg hogy van mellem, stb.

Viszont elég ritkán tör rám ilyen érzés, kb 2 havonta egyszer. De olyankor nagyon vágyom erre.

Mi okozza ezt? Illetve hogyan tudnék a lehető legközelebb kerülni ehhez a vágyamhoz?

2021. márc. 11. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te érzed, hanem a szubmisszív travik is. Pont ezek a vágyak vezérlik őket. Nem gyakori, de nem is példa nélküli.
2021. márc. 12. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki,hogy be öltözöl nőnek.Smink ruha.És nézd meg magad,biztos

elragadó leszel.Próbálj ismerkedni.Sok pasi imádna.Ha a lelkedbe néha

nő vagy akkor biszex vagy.Ez nem gond.Sok-sok pasi van így.

2021. márc. 12. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szerezz be pár női ruhát, szép fehérneműt és ha rád tör öltözz be és majd meglátod, hogy jobban érzed e magad. Vannak pasik akik ilyen srácokat keresnek. Én pl imádnám ha volna ismerőseim közt valaki aki néha felvesz egy szexi fehérneműt, rá valami kis szoknyát meg cuki felsőt és szanszéjjel dughatnám
2021. márc. 12. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... azokon a napokon lehetnél a barátnőm. <3
2021. márc. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!