Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nőként (18 vagyok) nagyon vonz hogy dominálhassak pedig alapvetően nem kedvelem a BDSM dolgokat...Illetve az is nagyon vonz hogy a férfi/női partnerem egy felcsatolhatossal kényeztessem...Miért? Úgy érzem nem vagyok normális...Vagy mégis?
uuuhh de jóóó, ez nagyon jóóó
bárcsak lenne egy ilyen barátnőm
Engem is nagyon izgat a dolog!! A felcsatolhatos. Is. Ki szeretnem probalni, egyszer, pasin, csajon. Csak meg nem volt ra alkalom. Alapvetoen szubnak mondanam magam, ha valasztani kene, de szeretnek dominakent viselkedni egyszer! Vhogy nagyon benne van ez a fejemben. Nem is ertem, mert amugy meg kis "nyuszi" felenk vagyok..
de nem tudom mit mondhat, hogy viselkedhet egy domina, sztem ez tart vissza.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Férfiként én is kipróbálnám, hogy egy nő megdug felcsatolhatóssal, de sajnos még nem volt hozzá szerencsém.
34 f BP
Ezek teljesen normális vágyak.
Ha gondolod, én szívesen benne lennék ezekben a dolgokban ;)
f28
Teljesen normális
Én is biszex nő vagyok, inkább alárendelt vagyok és szívesen kipróbálnám én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!