Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikötözős Fiú-Fiú szexuális játékok. Edge, Cumcontrol stb. vélemények?
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy titeket mennyire érdekelnek a kikötözős szexuális játékok, pl a CumControl, Edge, Post orgasm torture, ezeknek a lájtos nem durva változata, valamint pl heteró / biszex srácként belemennétek-e ilyen játékba. Normális válaszokat várnék. (azért mert beletettem a heteró kifejezést ne kövezzetek, sokan fantáziálnak róla a kérés az hogy bele is mennének e megfelelő diszkrét partnerrel)
26F Bi
Példának videó: [link]
Remélem nem baj, hogy nőként írok, nekem is bejön, szeretem csinálni, bár jó hosszan még nem jött össze.
Ezeket a videókat láttam már, meg még párat. Nagyon jól teszi, tetszik.
Eddig nem hallottam erről. Pontosabban láttam de sose néztem meg. Most viszont eskü megjött a kedvem, hogy megtudjam hogy ezt a valóságban pl bírnám-e. De CSAK FIATAL partnerrel tudnám elképzelni.
Ha valaki benne van írhat! Amúgy most ez a 3 vidi nagyon izgalmas volt. Én alapba amúgy sokáig bírom, szóval ezért is érdekel...
Nagyon szuper.Kézzel szájjal addig izgatni,mikor már könyörög,hogy el
élvezhessen.Akkor szoktam kivégezni szájjal.Oda-vissza szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!