Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kikötözős Fiú-Fiú szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikötözős Fiú-Fiú szexuális játékok. Edge, Cumcontrol stb. vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy titeket mennyire érdekelnek a kikötözős szexuális játékok, pl a CumControl, Edge, Post orgasm torture, ezeknek a lájtos nem durva változata, valamint pl heteró / biszex srácként belemennétek-e ilyen játékba. Normális válaszokat várnék. (azért mert beletettem a heteró kifejezést ne kövezzetek, sokan fantáziálnak róla a kérés az hogy bele is mennének e megfelelő diszkrét partnerrel)

26F Bi

Példának videó: [link]

[link]

[link]

2021. márc. 11. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön minden ilyen. Igaz még nem próbáltam.
2021. márc. 11. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bejön mindenfajta megkötözős játék.
2021. márc. 11. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog, én szeretem.
2021. márc. 11. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En imadnam. Minel tobbszor minel tobabb huzva spriccelni mint egy elo szokokut. Irtam is a dr cumcontrolnak de nem valaszolt. Amugy hetero vagyok, de ez egy nagy almom. Nekem amugy sd gyakran kell kiengednem mert hiperspermiam van.
2021. márc. 11. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem baj, hogy nőként írok, nekem is bejön, szeretem csinálni, bár jó hosszan még nem jött össze.

Ezeket a videókat láttam már, meg még párat. Nagyon jól teszi, tetszik.

2021. márc. 11. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem hallottam erről. Pontosabban láttam de sose néztem meg. Most viszont eskü megjött a kedvem, hogy megtudjam hogy ezt a valóságban pl bírnám-e. De CSAK FIATAL partnerrel tudnám elképzelni.

Ha valaki benne van írhat! Amúgy most ez a 3 vidi nagyon izgalmas volt. Én alapba amúgy sokáig bírom, szóval ezért is érdekel...

2021. márc. 11. 16:17
 7/10 kovpet ***** válasza:
100%
Egy kikötözött fiatal sráccal én is szívesen eljátszadoznék, az biztos :)
2021. márc. 11. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szuper.Kézzel szájjal addig izgatni,mikor már könyörög,hogy el

élvezhessen.Akkor szoktam kivégezni szájjal.Oda-vissza szeretem.

2021. márc. 11. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedőként izgatna.
2021. nov. 18. 10:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok, de nagyon bele. Egyik almom kikotozve lenni es izgatva egesz nap, ajulasig, cumcontrol, edging, forced cum ... mint egy spermaszokokut
2021. nov. 18. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!