Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cumcontroll kedvelő srácok, meddig szoktátok csinálni a srácnak?
Figyelt kérdés
Mit élveztek benne? Kort is írj ha reagálsz kérlek! Köszönöm szépen.2021. jan. 7. 10:16
1/9 anonim válasza:
Még nem csináltam, bár nagyon szeretném kipróbálni. Viszont ebben szerintem nem az a meghatározó, hogy konkrétan mennyi ideig, mert mindenki más és más. Lehet valakinél fél óra alatt jön el az az idő, hogy engedjem elélvezni, másnál másfél óra.
28f
2/9 anonim válasza:
Csak kapni szeretem. Abba meg sokáig. 1 óra kb ami szokott lenni.
4/9 anonim válasza:
eddigi leghosszabb 1,5 óra volt prosztata masszázsal együtt .
de van h fél óra is elég hozzá ember függő és hangulaté is
23/F
5/9 anonim válasza:
Valakivel én is kipróbálnám de csak vékony sráccal
6/9 anonim válasza:
Meg nem csinaltam de nagyon izgat.
Egy vekony sracnak szivesen csinalnam 25 ig.
7/9 anonim válasza:
Imádom csinálni, én még nem kaptam
Mikor már sokadjára van a csúcs közelébe és nem élvezhet el, már annyira kívánja hogy szinte könyörög, de akkor se
És csak később amikor úgy döntök akkor élvezhet egy óriásit
Nincs ettől jobb
8/9 anonim válasza:
Áhh ezt én nagyon nagyon kipróbálnám. Már attól is felizgultam hogy elképzeltem...
9/9 anonim válasza:
Ha tetszik a srác farka akkor bármeddig. Ki akarom élvezni a farkát a szamban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!