Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A cumcontrollba mit élvez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cumcontrollba mit élvez a domináns fél?

Figyelt kérdés
Mert végülis szerintem a slavenek a jó. Nem?
2020. ápr. 15. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelt. Mondjuk én kipróbálnám, de mint "elszenvedő".
2020. ápr. 15. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
A kontrollt mi mást? Hogy irányíthat.
2020. ápr. 15. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Nemértem.
2020. ápr. 16. 06:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én voltam alanya is és kivitelezője is már ilyennek

Az alany dolog nyilván értentő, a határon vagy tartva és nem élvezel el, csak nagyon sokára ami onkagábna izgi a vegen pedig olyan robbanás az orgazmus mint sehogy máshogy nem lehet elérni

Az hogy én csinlájam valakinek meg azért nsgyon jó mert te irányitasz, mikor a határon van a másik és már megfeszül, már majdnem elelélvez de meg-meg állsz és húzod még neki és már majdmegörül a partner annyira akarja hát ettől izgatóbbat el se tudok képzelni, hihetetlenül jó :D

2020. ápr. 16. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
A hatalmat, hogy az történik, amit ő mond.
2020. ápr. 16. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy másik cumcontroll kérdésben olvastam amit bemásolok.

"Nekem másnapra feldagadt a farkamon egy ér és kb 1 hétig kemény volt és picit csak de érzékeny... Pedig sok sikosítót használtunk. Amúgy az élmény az hogy nagyon nagyon brutális. Jó értelembe. Pszichológiailag érdekes.

Egy dom barátom csinálta még novemberben. Kis vékonyka srác így nem néztem ki belőle. Amikor közel voltam szólnom kellett mert kitaláltunk egy büntetést ami arra szólt ha elélvezek anélkül hogy ő élveztetne el. Abban egyeztünk meg hogy max 2 óra lehet. A srác mindig megállt. És sokszor elhitette velem, hogy most akkor majd nem áll meg. Nem mondta ki csak utalt rá hogy ugye már akarok elélvezni. Mindig reméltem hogy most hiába szólok mert veri majd tovább. 1 óra 57-nél hagyott elélvezni. Megszámoltuk (előre megbeszéltük hogy 2 napig nem verem és majd megszámoljuk) hány spriccelés volt. 11x löveltem. Akartam újra vele de meló miatt nem tudtam aztán meg korona jött.

Hát szerintem ez a lényeg hogy ezt átéli az ember. Akarja hogy elmehessen de hiába mert nem ő dönt. Illetve ő dönt de a büntetés ha kellően komoly akkor nem akarsz elmenni."

2020. ápr. 16. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Na velem csinálhatná egy fiatal vékony srác.:) Izgatna.
2020. máj. 16. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy hatalma van, és az izgalmas mikor korlátlan.
2020. máj. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!