Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegy a kedvem tőle elélvezés után, akkor is kipróbáljam a szexet másik sráccal szerintetek? Ez mitől van?
Figyelt kérdés
Végre minden adott mondhatni, mert életemben először most egyedül élek, nem kell aggódni szülők vagy lakótárs miatt. Az utóbbi időben nagyon rákattantam erre. Elképzelem, ahogy puszilgatnám egy srác gyönyörű testét, leszopnánk egymást kölcsönösen, aztán jól megkefélném a seggét. Nagyon izgat a gondolat, hogy dugom őt, neki pedig ott verdes közben a farka a lába között. Viszont ha kiverem ilyenre, akkor utána elmegy tőle a kedvem egy időre. Így is kipróbáljam? Ez az érzés mitől van?
27/F
2021. márc. 9. 11:44
11/17 anonim válasza:
10.szerintem egy pasinak akkor sokkal konnyebb ha egy lány biztatja,irányitja picit kozben
12/17 sandrisbp válasza:
#11: Sokan gondolják így, de bennük akkor van némi szubmisszív hajlam, nem? Vagy csak önigazolásként kell a lány jelenléte és bíztatása, hogy ne érezze úgy a srác, hogy ez olyan homo dolog?
13/17 anonim válasza:
#11 igen, de mivel az a tapasztalatom, hogy velem könnyen oldódnak fel az emberek, a személyiségem miatt. Érzik rajtam, hogy megbízhatnak és megnyílhatnak.
14/17 anonim válasza:
#13 Akár részese is tudnál lenni egy-egy ilyen,vagy hasonló játéknak?
15/17 anonim válasza:
#14 Mire gondolsz pontosan? Lehet.
16/17 anonim válasza:
#15 Arra gondolok,hogy amiket megtudtok beszélni Azzal azonosulni tudsz..
17/17 anonim válasza:
#16 Azzal igen, de őket ismerem. Esetleg írj rám, ne offoljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!