Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van??
Van egy haverom, aki nagyon tetszik. Mindketten fiúk vagyunk. Senki sem tudja rólam, hogy a fiúkhoz vonzódom. Soha semmi jelét nem adtam. Ő sem tudja, hogy tetszik. Igyekeztem titokban tartani. Tapasztalatom fiúkkal 0. Gyakran alszunk egymásnál, de nincs semmi (eddig) csak barátság. Legutóbb az esti fürdés után ilyet szólt, ha van kedvem legközelebb mehetünk együtt, és segíthetünk egymásnak hátat mosni. Nevetéssel vette el a komolyságát. Szerintetek mi van?
1. Csak egy hülye poén, semmi komoly.
2. Megsejtette, és így akarja megtudni rólam a biztosat, hogy mit reagálok. De nem akar semmit.
3. Rájött / sejti rólam, és arra céloz, hogy összejönne velem.
Azt válaszoltam, hogy még meggondolom, elütve a konkrét választ.
Szerintem fogadd meg az #5-ös válaszoló tanácsát. Ha nem csinálsz semmit, akkor nem történik semmi, viszont utána évekig azon fogsz agyalni, hogy mi lett volna ha. Hidd el, én így jártam, nem jó dolog.
Ha rosszul sül el, abból sem hiszem, hogy nagy baj lenne, de legalább onnantól tisztán látsz majd. Ha viszont jól, akkor abból életre szóló élmény lesz.
Majd írd meg, hogy mi történt végül.
Én is #5 össel értek egyet. Tökéletesen leírta, biztos a siker vagy egy jó poén lesz max. Hajrá
(Nálam bejönne)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!