Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt izgat 3.kènt beszállni bi párhoz?
Nem lennèk Homo semmi pènzèrt!
De mondjuk az izgat ha 1 párhoz mennèk 3.nak.
A csaj mondjuk oboázna a pasija meg nyalná a herèim.
Vagy 2en tolnánk a csajt.
Lehet pervi gondolatok de ez van.
Azt meg nem tudom.
De ha mondjuk egy didkos csak furulyazna a makkomon, es mellette a pasija is ra-ra cuppanna, hat akkor a csaj miatt(mert megkaphatom) a pasinak valjek egeszsegere.
ettől miért lenne biszex?
egyből ráerőltetitek az emberre a hülye dumátokat
ezt akarja a kérdező, és akkor mivan?
kérdező, ezek nem rossz gondolatok, rengeteg HETERO fiút ismerek, akik ugyan így belemennének ilyesmibe, talán még én is, de csak a csaj miatt, most attól, hogy lenne rajtam kívűl még egy gyerek, az nem jelent semmit, ne hallgass a sok selejtesre, ne engedd, hogy telebeszéljék a fejedet olyannal, ami nem igaz
és amúgy többiek, akkor lehetne mondani rá, hogy biszex a kedves kérdező, ha a csaj mellett a férfi kollégával is foglalkozni szeretne, de ahogy a kérdéséből leszűrtem, az a dolog nem érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!