Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket izgatna beszállni egy párhoz harmadiknak?
Nagyon-nagyon izgi!
Szerencsés, akinek ez megadatik!
Anno egykori barátnőm tudta rólam, hogy bi vagyok amit izgalmasnak talált. Egyszer azzal állt elő, hogy szeretne bennünket nézni szex közben. Bele mentünk, míg mi egymással voltunk elfoglalva addig ő maszturbált. Jött a következő ajánlattal, hogy szívesen csatlakozna harmadiknak. Onnantól kezdve sokszor voltunk hármasban, hatalmas élmény volt
31 f
fantáziában izgalmas, de mikor ténylegesen részt vettem többesben (négyes, 2 pár), akkor rájöttem, amikor előttem feküdt két lány meztelenül az ágyban, hogy míg a páromnak mindenféle gyönyört akarok okozni, addig az idegen lánynál nem igazán érdekel, hogy neki jó lesz e vagy sem. Az plusz pont, de akkor is a saját és párom kielégülése volt a legfontosabb.
Szerintem annak jó csatlakozni, aki alapból nagyon jól ki tud elégülni egy kicsit "önző szexben". Ezt úgy értem, hogy nekem kell az érzelem és a tudat, hogy a szeretett páromnak minden jó legyen, anélkül nem kielégítő számomra a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!