Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párhoz beszállni? Es a parokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párhoz beszállni? Es a parokat mi izgatja ebben?

Figyelt kérdés
Akinek volt mar ilyen tapasztalata meseljen rola. Szeretnem ha valos valaszok is erkeznenek. Elso alkalmam lenne es kivancsi vagyok ra, kinek milyen elmeny volt valamint erdekel mind a ket oldal!

2019. dec. 3. 10:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Rengeteg privat erkezett, de orulnek ha ide erkezne a valasz!:)
2019. dec. 3. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy más barátnőjét dugod, nagyon izgató. Azt nem próbálnám ki, h a párom legyen egy másik faszival. A szerelmemen nem akarok osztozkodni :)
2019. dec. 3. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hello. én egy házaspárhoz csatlakoztam két éve a hölgy örömére. Fantasztikus élmény volt. Ki kell probálni. üdv 30f
2019. dec. 9. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!