Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki akarom próbálni a szexet egy aktív férfival, akkor milyen farokméretet keressek maximum?
Figyelt kérdés
kezdő vagyok és szűz2021. febr. 24. 19:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne farok alapján keresgess...
2/6 anonim válasza:
Kezdő vagy és szűz, de ki akarod probálni a szexet.
Szerintem először legyen egy párkapcsolatod.
4/6 anonim válasza:
Ne méret alapján keress, hanem tapasztalat alapján. Lehet bármekkora a cerka, ha a diák nem tud írni vele.
5/6 anonim válasza:
Átlag méretet javaslom.Az a kérdés,hogy megnézed előtte,mert akkor már állnia kell és ha én letolom a gatyám,már valamit csinálni is szeretnék.
A kérdésed csacsiság.A szimpátia,megjelenés ami számít.Aztán azt kapod
ami van.
6/6 anonim válasza:
Az 5. igaza van !! Mivel még nem próbáltad, honnan tudod, hogy neked a 16 cm kicsi, vagy nagy ? Persze számít a méret, de a farok gazdája fontosabb !Ha van szimpátia, fel tud annyira izgatni előtte, hogy már alig várod, és ügyes, türelmes, előkészít, akkor nincs mitől félned !
Tud fájdalmat okozni a 13 centissel is! De finoman lehet bánni a 18-al is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!