Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk, ha arról volna szó, hogy kipróbálnátok a kölcsönös orált, akár a szexet is egy idősebb fiúval, hány évessel tennétek maximum?
Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 20:47
1/14 anonim válasza:
Már nem vagyok fiatal fiú, de amikor vonzott ez a dolog, akkor az voltam. De --> "akár szexet", ezzel volt a bajom. Mind szexet akart később, de nem értették meg, hogy én csak nővel tudok aktust elképzelni, meg egyáltalán kapcsolatot. Izgat a pénisz, szépnek gondolom, néha rámjött, hogy szeretem kényeztetni, de ennyi, és semmi több. Ne paskolja a fenekemet, meg ne akarjon velem csókolózni, mert nem vagyok a barátnője. :D Soha senkit nem találtam, akit csak annyi érdekel, mint engem. Valszeg gyerekkori élmények miatt, vagy franctudja.
2/14 anonim válasza:
Ahogy az egyes, úgy én se vagyok már fiatal fiú. Akkor, amikor még az voltam, kezdőként a nálam idősebb, apám korú férfiakkal hozott össze a sors. Így utólag örülök, hogy ők vezettek be a férfiszex rejtelmeibe, türelemmel, odafigyeléssel.
3/14 anonim válasza:
19 vagyok, és csak is kölcsönös orált tudok elképzelni, max 40 körülivel.
4/14 anonim válasza:
És van olyan srác, aki a #2-hez fiatal korához hasonlóan idősebbet keres?
5/14 anonim válasza:
21 éves vagyok.
Maximum 50 évessel. Velem egy korúnál átlagos srácokkal is, de ahoz, hogy egy 50 évesre rá vegyem magamat nagyon jól ápolnak és fitnek kell lennie.
6/14 anonim válasza:
6: 41 vagyok, de igyekszem majd:_D.
7/14 anonim válasza:
25 éves vagyok, nincs korhatar nálam
9/14 anonim válasza:
Ha jó a segged első, akkor ne csodálkozz ha elpaskolnak, megmarkolásznak :D
Én elég seggcentrikus vagyok így néha a sajátomat is paskolom, markolászom. Mondjuk a formája is megvan hozzá :D
Kérdésre válaszolva: 30évesen +-5 évet terveztem, lett volna egy 7évvel fiatalabb és egy 16évvel idősebb. Végül az idős nyert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!