Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiukent neha arra gondolok maszti közbe hogy egy fiuval vagyok agyba akkor mar meleg vagyok?
Figyelt kérdés
(eddig csak lanyokkal voltam)
Furak ezek a gondolataim mostanaban, viszont sosem tudnek kapcsolatban lenni fiuval.
2021. febr. 18. 15:18
1/20 anonim válasza:
nem,csak kivancsi bi..jo ez is az is amugy
2/20 anonim válasza:
Ki kell próbálni.Engem is foglalkoztat például egy közös recska pl.
3/20 anonim válasza:
mindket kezemben egy egy dako de jo lenne
4/20 A kérdező kommentje:
2 es es te probaltad mar?
2021. febr. 18. 18:22
6/20 A kérdező kommentje:
:D
2021. febr. 18. 18:27
7/20 anonim válasza:
ettől nem leszel az, van benned egy apró kíváncsiság, de semmi több
8/20 anonim válasza:
nekem 16 cm kopasz szép golyszik ,mindig ágaskodik
9/20 anonim válasza:
#2#-es vagyok.Nem próbáltam még,de mi baj lehet belőle?
10/20 anonim válasza:
Ettől még nem vagy meleg, csak kíváncsi és esetleg bi, de ezt akkor tudod meg, ha meg is teszed és élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!